O nas

Revija Moj pes je prva slovenska revija za ljubitelje živali in neprekinjeno izhaja že 26 let!

Revija Moj pes

coverji-mojpes

Revija Moj pes je prva slovenska revija za ljubitelje živali in neprekinjeno izhaja že 26 let – prvo številko smo iz čiste ljubezni do štirinožnih kosmatincev natisnili leta 1991. V tem času je pridobila širok krog strokovnih sodelavcev (veterinarjev, kinologov, izkušenih poznavalcev) in zvestih bralcev, ki si skupaj z nami prizadevajo za kakovostno sobivanje človeka in živali.

Čeprav bi iz naslova Moj pes lahko sklepali drugače, je nekaj rubrik v reviji namenjeno tudi drugim malim hišnim ljubljenčkom (mačkam, hrčkom, kuncem …) in eksotičnim ali divjim živalim. Prepričani smo namreč, da je ljubitelj psov ljubitelj vseh živali!

Revija izhaja vsak drugi mesec, v njej pa objavljamo strokovne, a poljudno napisane članke o negi, vzgoji, prehrani in šolanju psov, pasji psihologiji in veterini, zanimive predstavitve pasjih športov in poklicev ter namige za aktivno preživljanje prostega časa s svojim ljubljenčkom. Vsak drugi mesec podrobno predstavimo pasmo meseca – njeni predstavniki ponosno nastopajo na naslovnici in na dvostranskem plakatu v notranjosti revije –, ob njej pa tudi redko pasmo. Tu so še novice in zanimivosti, pasji horoskop,in ne nazadnje pisma bralcev, na katera vestno odgovarja odgovorni urednik, priznani kinolog in veterinar, g. Jože Vidic.

Moj pes je vedno v središču živalskega dogajanja, sodeluje pri pasjih dogodkih, svoje novinarje pošilja v svet in spremlja aktualne ter nove pristope pri vzgoji, veterini in pasjih športih. Prvi skrbniki psov boste z revijo Moj pes svojega pasjega mladička vzgojili v stabilnega in srečnega psa, izkušeni bralci pa v njej našli zamisli za aktivno preživljanje časa s svojim psom in napotke, kako skrbeti za ostarelega psa.

Z revijo Moj pes boste od poletja do zime ob pravem trenutku dobili prave informacije! Na revijo Moj pes se lahko naročite tukaj ali pa jo vsak mesec kupite pri prodajalcih časopisov in v bolje založenih trgovinah.

Pišite nam

Cenik

Revija: Cena posamezne revije € 3,50
Revija: Celoletna naročnina - (6 številk) + darilo € 21,00
Stara številka € 2