Rešen pujsek vsako noč spi na svojem pasjem prijatelju

31. maja, 2021
Vir fotografije: https://www.instagram.com/charlottesfreedomfarm/?utm_source=ig_embed
Pes ima vzdevek »človekov najboljši prijatelj.« Ampak realnost je takšna, da so psi lahko vsem najboljši prijatelji, tudi najbolj nenavadnim in drugačnim bitjem od njih.

Če ste lastnik psa, veste, da je vaš pes z veseljem prijatelj s komerkoli, vključno z drugimi živalmi. V svojem jedru so takšne ljubeče in skrbne živali. Zdaj, ko živimo v dobi družabnih omrežij, je tako enostavno videti nenehen tok videoposnetkov in slik ljudi, ki najbolje zajamejo bistvo pasjega duha. In ta duh je običajno sočutje.

Pomirjujoča narava psov je tista, ki pogosto privabi k njim druga bitja. Ena takih čudovitih vezi se je začela, ko se je en mali pujsek odločil, da potrebuje najboljšega psa. Mali 5-mesečni Regan je pujsek, ki živi na Charlotte’s Farm Farm v Comberju v državi Ontario v Kanadi. Drobno prašičko so rešili in jo na kmetijo pripeljali, ko je bila stara le 5 tednov.

Ko je prispela, je njeno zanimanje takoj pritegnila 16-letna psica Ellie. Kmalu sta postali neločljivi.  Neke noči je Regan utrdila njun status najboljših prijateljic, ko se je povzpela na Elliein hrbet in se tam nastanila za celotno noč. Takrat se je rodil najbolj čudovit spalni ritual.