POSTANITE PARTNER KLUBA ZVESTOBE

Revija Moj pes ponuja ekskluzivna sodelovanja vsem novim partnerjem, ki nam pomagate soustvarjati Klub zvestobe Moj pes. Ekipa revije Moj pes si prizadeva prispevati h kvaliteti življenja in udobju naših hišnih ljubljenčkov ter njihovih lastnikov. Prav vsak član Kluba zvestobe Moj pes je deležen izjemnih ugodnosti za svojega psa, zase, za svojo družino in dom.

V največje veselje nam bo, da naš Klub zvestobe obogatimo z vašimi izdelki in storitvami ter posebnimi akcijami in ugodnostmi in tako svojim članom ponudimo največ kar si zaslužijo.

Kaj pridobite vi?

  • Izpostavitev vaše blagovne znamke, storitev in produktov.
  • Možnost soustvarjanja zgodb na portalu in v reviji Moj pes.
  • Soustvarjanje ekskluzivnega Kluba zvestobe.
  • Svetovanja in delitev uporabniških izkušenj preko naših kanalov komuniciranja.
  • Cobranding aktivnosti z revijo Moj pes.
In če ne ponujate pasjih izdelkov ...?

Naši bralci so lastniki psov in mačk, ki si prav tako kot vsak hišni ljubljenček zaslužijo najboljše. S skrbjo za svojega ljubljenčka prevzemajo velike odgovornosti in tudi sami potrebujejo razvajanja in najboljše izdelke po Klubskih pogojih. Velikokrat so to družine z majhnimi otroki in prav vsaka bo vesela ugodnosti, ki jih pridobi v sodelovanju z nami in vami.

Kontaktirajte nas:

za dodatne informacije nas pokličite na 041 955 649 (Polona), 041 505 092 (Tomaž) ali izpolnite spodnji obrazec in kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času. 

KONTAKTNI OBRAZEC