Iščejo dom

Nežna Psička Meri išče dom!

Meri je nežna in občutljiva psička, ki je prišla v naše zavetišče skupaj s svojim bratcem in sestrico po inšpekcijskem odvzemu iz zelo slabih razmer.

Ob prihodu se je izkazalo, da so okuženi s parvovirozo. Meri je preživela težke čase, saj je zaradi bolezni bruhala, imela drisko in odklanjala hrano. Zaradi tega je bila na infuziji in prejemala ostalo terapijo. Po dolgotrajni borbi nam je uspelo premagati bolezen, vendar je Meri ostala zadržana in previdna. Je srednje rasti, tehta okoli 20 kg.

Osebnost

Meri je nežna in občutljiva psička, ki je še vedno zadržana pri stiku z tujimi ljudmi in se boji drugih psov. Njena preteklost je pustila brazgotine, zato bo potrebovala lastnika, ki bo razumel njeno občutljivost in ji bo z veliko ljubezni in potrpljenja pomagal premagovati strahove. Meri išče miren in stabilen dom, kjer ji bodo nudili podporo in jo postopno navajali na nove stvari.

Zahteve

Meri išče lastnika, ki ima izkušnje s psi in je pripravljen vlagati čas in trud v njeno socializacijo in vzgojo. Zaradi svoje občutljive narave potrebuje okolje, kjer se bo počutila varno in ljubljeno. Novi lastnik mora biti potrpežljiv in dosleden ter ji omogočiti postopno navajanje na nove situacije in ljudi. Meri se najbolje počuti v mirnem okolju brez prevelikega hrupa in stresa.

Zdravstveno stanje

Meri je zdaj zdrava in redno cepljena. Po preboleli parvovirozi je popolnoma okrevala in je v dobri fizični kondiciji. Njena zgodovina bolezni pa pomeni, da bo potrebovala redne veterinarske preglede in skrbno spremljanje njenega zdravja.

Posvojitev

Če menite, da ste prava oseba, ki bo Meri nudila ljubeč dom in ji pomagala premagati strahove, vas vabimo, da nas kontaktirate za več informacij ali obisk, kjer boste lahko spoznali to čudovito psičko v živo. Meri že nestrpno pričakuje, da spozna svojega novega lastnika, ki ji bo pokazal, kaj pomeni biti ljubljen in varen.

Datum rojstva: 6. 8. 2023

Več informacij: Zavetišče Ljubljana


TUKAJ tudi ostale živali, ki iščejo dom.

error: Kopiranje teksta ni mogoče.