O nas

Revija Moj pes je prva slovenska revija za ljubitelje živali in neprekinjeno izhaja že 27 let. V tem času je pridobila širok krog strokovnih sodelavcev (veterinarjev, kinologov, izkušenih poznavalcev) in zvestih bralcev, ki si skupaj z nami prizadevajo za kakovostno sobivanje človeka in živali.

Revija izhaja vsak drugi mesec, v njej pa objavljamo strokovne, a poljudno napisane članke o negi, vzgoji, prehrani in šolanju psov, pasji psihologiji in veterini, zanimive predstavitve pasjih športov in poklicev ter namige za aktivno preživljanje prostega časa s svojim ljubljenčkom. Vsak drugi mesec podrobno predstavimo pasmo meseca.

Moj pes je vedno v središču živalskega dogajanja, sodeluje pri pasjih dogodkih, svoje novinarje pošilja v svet in spremlja aktualne ter nove pristope pri vzgoji, veterini in pasjih športih. Prvi skrbniki psov boste z revijo Moj pes svojega pasjega mladička vzgojili v stabilnega in srečnega psa, izkušeni bralci pa v njej našli zamisli za aktivno preživljanje časa s svojim psom in napotke, kako skrbeti za ostarelega psa.

 

Z revijo Moj pes boste od poletja do zime ob pravem trenutku dobili prave informacije!

Na revijo Moj pes se lahko naročite TUKAJ ali pa jo vsak mesec kupite pri prodajalcih časopisov in v bolje založenih trgovinah.