Dobrodošli na Portalu Moj Pes

O nas:

Moj Pes vas spremlja že 35 let in  je specializiran vir informacij in skupnost ljubiteljev psov. Smo skupina navdušencev, ki si prizadevamo zagotoviti najboljše vsebine in storitve za lastnike psov, v sodelovanju z različnimi strokovnjaki.

Naša vizija:

Želimo ustvariti povezano in podporno skupnost ljubiteljev psov, kjer lahko delimo znanje, izkušnje ter se navdihujemo in učimo od drug drugega.

Kaj ponujamo:

Informacije o pasmah:

Naš portal vsebuje obsežno bazo podatkov o različnih pasmah psov. S prilagojenimi opisi, slikami in nasveti vam pomagamo izbrati pravega spremljevalca glede na vaše potrebe in življenjski slog.

Vzgoja in nega:

Nudimo vodnike za vzgojo in nego psov, ki vam pomagajo vzpostaviti močno vez s svojim kosmatincem. Strokovni nasveti, triki za šolanje in priporočila za zdravje vašega psa.

Skupnost uporabnikov:

Postanite del naše živahne skupnosti ljubiteljev psov. Sodelujte v forumih, delite svoje izkušnje, fotografije in nasvete z drugimi lastniki psov. Gradimo skupaj!

Dogodki in novice:

Bodite vedno na tekočem z najnovejšimi informacijami o dogodkih, novostih in trendih v svetu psov. Objavljamo novice, zanimive članke ter organiziramo dogodke za ljubitelje psov.

Ugodnosti kluba zvestobe

Klub zvestobe

Alfakan

Brezplačni 3 mesečni dostop do vseh video vsebin Alfakan e-akademije

Klub zvestobe

Salon Petshui

Imetnikom kartice salon ponuja 20% popust na krajšanje krempljev in 10% popust na kopanje in...

Klub zvestobe

Husse Slovenija

Husse Slovenija ponuja vsem članom kluba 10% popust na vse produkte premium hrane za pse in mačke...

Klub zvestobe

Pikaboo

Brezplačna nočitev s celodnevnim varstvom v hotelu PIKABOO...

error: Kopiranje teksta ni mogoče.