V novi številki revije Moj pes (avg/sept 2022) ne prezrite …

2. avgusta, 2022
Blanka Markovič Kocen, urednica revije Moj pes

Iz vsebine aktualne revije: Načrtovanje počitnic postaja vse manj stresno. Ne samo, da je tudi v Sloveniji  vedno več počitniških lokacij, kjer so dobrodošli tudi kosmatinci, v skrajnem primeru le-te lahko predamo v oskrbo nekaterim prijaznim hotelirjem.

Na kaj moramo biti pozorni pri tej odločitvi in kakšne posledice ima to lahko za našega ljubljenčka, pišemo V žarišču aktualne številke Mojega psa. O tem, kako enega ali celo več kosmatincev spravimo celo na letalo, pa med drugim v svoji rubriki piše Tone Hočevar. Ne prezrite niti članka o »pasjih plažah«, ki jih v Sloveniji še vedno primanjkuje.

Spremljal vas bo kot senca,  izkazoval hvaležnost za vsako minuto, ki mu jo boste naklonili. Havanski bišon, ki ga predstavljamo v Pasmi meseca, vam bo odpustil tudi marsikatero napako.  Med nebom in zemljo, med pticami in psi –  spoznajte Špelo Briški Cirman, mednarodno kinološko sodnico, vzrediteljico pomerancev, sokolov, zapriseženo lovko in še veliko več.

Nastja, Šnofka in Rok se tokrat oglašajo iz Turčije, kjer so se zaustavili na poti v Gruzijo, obiskali smo generalno sekretarko državnega zbora Uršulo Zore Tavčar, Andreja Kristan pa našim bralcem razkriva, kako sobivajo psi, mačke, kuščar in še kdo …