Aktualno Promo

ARTKOgraf – personalizirani portreti in pasje tablice

ARTKOgraf je spletna trgovina personaliziranih grafičnih izdelkov za različne priložnosti. Naše poslanstvo je personalizacija izdelkov na različnih področjih, zato smo razvili ARTKOpets – personalizirani izdelki za hišne ljubljenčke. Med ARTKOpets izdelki lahko najdete personalizirane portrete, pasje tablice in tablice za pasjo uto.

Unikaten ilustriran portret

Digitalno ilustriran portret psa naredimo s pomočjo posebnega grafičnega programa. Na voljo imamo pet različnih dizajnov ilustriranih portretov. Ponujamo tudi izdelavo portreta s povsem unikatnim napisom po lastnih željah. Portret vašega kosmatinčka bo polepšal vaš dom ali pa je idealno darilo za lastnike psov v prazničnih časih, hkrati pa je to večni spomin nanj. Izdelek je natisnjen na foto papir in zmontiran v kvaliteten lesen okvir. Če želite v eni sliki imeti dva ali celo več psov, vam z veseljem ustrežemo. Pišite nam na info@artkograf.si in oblikovali vam bomo portret povsem po vaših željah.

Personalizirane pasje tablice

Pasje tablice so namenjene kot opozorilo obiskovalcem vašega prebivališča. Ker znajo biti ti napisi precej kruti, smo se pri Artkografu odločili, da jih oblikujemo s kužkom prijaznim napisom. Na voljo imamo osem različnih v naprej pripravljenih dizajnov za več kot 40 različnih pasem, kjer lahko izbirate tudi različne barve psov. Verjamemo, da boste zagotovo našli izdelek primeren za vašega kosmatinčka. Kot pri portretih vam lahko tudi pri pasjih tablicah oblikujemo povsem unikatno tablico. Oblikujemo vam tablico s sliko vašega kosmatinca, lahko pa spremenite tudi sam napis na tablici. Tablice so izdelane iz mehke plastike (znane pod imenom foreks), debeline 3 mm. Na plastiko se nalepi laminirana folija, odporna na zunanje dejavnike. Izbirate lahko med dvema velikostma tablic in sicer: 18 x 24 cm ali 23 x 30 cm.

Tablice za pasjo uto

Pozabili pa nismo niti na domovanje vašega kosmatinca, zato smo v našo ponudbo dodali tudi tablice za pasjo uto. Narejene so iz enakega materiala kot pasje tablice in so dimenzije 22 x 8 cm. Na voljo so štirje različni dizajni. Ponujamo tudi možnost izdelave lesenih tablic z napisom imena vašega kosmatinca. Za tovrstne tablice nam predhodno pišite po elektronski pošti ali preko družbenih omrežij.


Vabljeni da nam sledite na Facebook in Instagram strani Artkograf ter na naši spletni strani artkograf.si. Tako boste najlažje videli, kakšne izdelke delamo in kaj novega vam ponujamo.

error: Kopiranje teksta ni mogoče.