Aktualno

DZZŽ Ljubljana vabi na akcijo zbiranja starega papirja za pomoč živalim!

foto: adobestock
»Skupaj obeležimo svetovni dan varstva okolja in otvorimo poletje z zbiralno akcijo papirja in knjig!« vabijo v DZZŽ Ljubljana.

Društvo za zaščito živali Ljubljana vabi vse ljubitelje živali in narave, da se jim pridružite na tradicionalni akciji zbiranja starega papirja in knjig.

Vsi lahko prispevamo k čistejšemu okolju ter pomagamo kosmatincem, ki iščejo nov dom, saj bo del izkupička namenjen Zavetišču Horjul in Zavodu SVSP – Skupina Veterinarjev Sterilizira Potepuhe.

Kdaj in kje: v soboto, 1. junija 2024, med 8:00 in 18:00 na parkirišču Centra Vič v Ljubljani.

Kaj vse lahko prinesete na akcijo zbiranja papirja:

  • časopisi, revije, reklamni katalogi,
  • stari učbeniki, zvezki,
  • stare knjige, star papir,
  • odvečni papir v podjetjih,
  • BREZ VEČJIH KOLIČIN KARTONA.

Knjige da, tekstil ne

»Pogosto se med starim papirjem znajdejo tudi stare knjige. Na tokratni akciji jim bodo dali novo priložnost, pri tem pa nam lahko pomagate tudi vi! Knjige, ki se bodo znašle v zabojniku za star papir, bodo ponudili obiskovalcem, veseli pa bodo, če jim boste v zameno za knjigo namenili donacijo,« povedo v DZZŽ Ljubljana

Tokrat večjih količin potrebščin za živali ne zbirajo, saj je njihovo skladišče na srečo polno. Vedno pa so veseli donacij vlažnih robčkov vseh vrst, tako za površine kot otroških, pleničnih podlog in vreč za smeti vseh velikosti, saj jih uporabljajo pri čiščenju kletk za živali in prostorov v zavetišču.

Ob zabojniku za papir vas bo pričakala tudi prodajna stojnica društva, kjer lahko pobrskate med majicami in puloverji Društva za zaščito živali Ljubljana in različnimi ročno izdelanimi izdelki za vas in vaše štirinožne prijatelje.


Seznam društev

error: Kopiranje teksta ni mogoče.