Prijazni corgi objame vsakega kužka, ki ga sreča na sprehodu

Pes je nekaj najboljšega, ki se nam lahko zgodi v življenju. Ena njihovih najboljših lastnosti je predvsem ta, da z veseljem delijo ljubezen.

Čeprav so nekateri psi bolj družabni od drugih, pa je verjetno najbolj družaben predvsem Wallace. Ta prikupen Corgi nadvse rad deli ljubezen – in to z objemi.

Vir: https://www.instagram.com/iamwallacethecorgi/

Wallace razume, da so časi težki in tudi, kako lahko te čase polepšamo in popestrimo. Kuža se je lotil z velikimi objemi.

Kot pravi njegov lastnik, Noah, si Wallace ne more pomagati, da ne bi objel vsakega psa, ki ga sreča na sprehodu. Leto in pol star corgi se izjemno rad igra in ne dovoli, da bi šel drug kuža mimo njega, brez da bi mu dal objem.

Vir: https://www.instagram.com/iamwallacethecorgi/

“Začelo se je z objemom njegovega prijatelja Čarlija. Med igro sta se objela. Nato je to poskusil še pri drugih psih, ki jih je bolje poznal in nato se je njegov krog objemanja kar širil. Takrat sem opazil, da je to očitno njegova strast.” pravi lastnik Noah.

Wallaca niso nikoli učili, kako deliti objeme. Do tega je, po pričanju lastnika prišel kar sam in ugotovil, da je to njemu najljubši način kako izkazati, da ima nekoga rad.

Vir: https://www.instagram.com/iamwallacethecorgi/

Wallace pri njegovih objemih tudi ni vsiljiv, počasi se približa psu in ga bežno povoha, tako da je vzpostavljen prvi stik in nato ga objame. Do malih psov je izjemno nežen, do večjih pa nima nobenega strahu.

Mogoče bi se lahko tudi ljudje kaj naučili od Wallaca.

Vir: https://www.instagram.com/iamwallacethecorgi/