Aktualno

Skupina Metallica ima med svojimi oboževalci tudi psičko Storm!

Skupina Metallica je konec avgusta odigrala dva koncerta na stadiounu SoFi v Los Angelesu. Na drugem pa so imeli prav posebnega gosta – na njihovem koncertu je uživala tudi psička pasme haski.

Psička po imenu Storm pripada družini, ki živi nasproti stadiona. Kako ji je uspelo vstopiti, nihče ne ve. Metallica je v sporočilu potrdila, da se jim je na stadionu pridružila štirinožna oboževalka, ki je bila po njihovem koncertu ponovno vrnjena k svoji družini. Prepričani so, da se je imela odlično ob poslušanju pesmi Barx Æterna, Master of Puppies in The Mailman That Never Comes. Dodali pa so, da za v bodoče velja, da naj na koncerte nikar ne prihajajo s svojimi kosmatinci.

Storm ima pravo ime

Stormina skrbnica Arizabeth se je na družbenih omrežjih zahvalila organizaciji Animal Hope and Wellness Foundation, ki je pomagala pri iskanju družine. Zapisala je, da so se o Storm naučili nekaj novega – očitno je velika oboževalke Metallice. Najbolj pa so se nasmejali, ko so videli fotografijo, na kateri je Storm, ki sedi na dejanskem sedežu na stadionu in posluša koncert.

error: Kopiranje teksta ni mogoče.