Aktualno

Ste že slišali za Pasjo uro?

Pasja ura je informativna ura za lastnike psov, kjer v primeru, da za nekaj minut zapustijo vozilo in psička v njem, s Pasjo uro označijo čas prihoda.

Gre za precej novo idejo, saj je luč sveta ugledala letošnjega novembra, za njo pa stojita Eva in Julija: ”Sami puščanja psov v avtu ne podpirava, ampak vseeno pride do nujnih situacij, zaradi katerih morajo psička pustiti v avtu (ne morejo iti z njimi po nujnih opravkih, nekaterim pa je psičke neprijetno puščati npr. pred vhodom). V ta namen Pasja ura opozori, da bo lastnik prišel kmalu in da vedeti, da je odgovoren lastnik. Na ta način so pomirjeni tako mimoidoči, kot tudi lastnik. Pasja ura vsebuje tudi pravila na zadnji strani – da je za psičke treba poskrbeti z vodo, senco, klimo ali gretjem, zrakom, in da se lastnik kmalu vrne,” sta nam povedali o svojem izdelku.

Gre za to, da je Pasja ura informativna ura, s katero označimo čas prihoda, da mimoidočih ne bo skrbelo za psa v avtu. Pri tem pa Nina in Julija posebej poudarjata, da v veliki vročini psa ne puščajmo v avtu. V preostalih treh letnih časih pa gre vsaj sem in tja gotovo za uporaben izdelek.

Š.Š

 

error: Kopiranje teksta ni mogoče.