Prehrana Promo

PONUDI SVOJEMU KOSMATEMU PRIJATELJU LE NAJBOLJŠE


Naroči svoj brezplačni vzorec:
kaja.krajsek@arc.si (število vzorcev je omejeno)


Vas zanima, kako svojemu štirinožnemu prijatelju zagotoviti le najboljše prehranske možnosti? Potem berite naprej in razkrili vam bomo, zakaj je izbira prave hrane ključna za dobro počutje vašega ljubljenčka, in vam predstavili različne linije, ki jih ponuja priznana blagovna znamka Pro Plan.

Domača lekarna za hišne ljubljenčke

Priporočljivo je, da imate v domači lekarni za svojega ljubljenčka vedno dodatke, ki podpirajo imunski sistem in pomagajo pri prilagajanju na spremembo življenjskega okolja ter zunanje vplive. Eden izmed boljših načinov za to je probiotični dodatek z dobrimi bakterijami, PURINA® PRO PLAN® Canine FortiFlora® za pse.

Probiotiki krepijo imunski sistem, spodbujajo zdravje črevesja in kože, zato je dodatek probiotičnih kultur koristen ne le ob spremembi okolja, temveč tudi v obdobju povečanega stresa. Če vaš pes dobi drisko, mu takoj v prehrano dodajte probiotik PURINA® PRO PLAN® Canine FortiFlora®. Če opazite kakršnekoli dodatne simptome poleg driske ali če driska ne izgine v dveh dneh, obvezno obiščite veterinarja.

Uravnotežena prehrana od malih nog

Za optimalno zdravje in srečno življenje hišnih ljubljenčkov je izjemno pomembno, da jim nudimo uravnoteženo prehrano, ki temelji na znanosti, kot je visokokakovostna hrana PURINA® PRO PLAN®. Ta hrana vašemu hišnemu ljubljenčku že od malih nog zagotavlja hranilne elemente, ki so potrebni za zdravo rast in razvoj.

PURINA® PRO PLAN® Healthy Start PUPPY za mladičke ima izjemno hranilno vrednost in visokokakovostne koščke piščanca kot prvo sestavino. Vsebuje kolostrum, ki je pomemben za imunski sistem, in pomaga optimizirati ravnovesje črevesne mikroflore, s čimer ščiti mladičke pred prebavnimi težavami ter zagotavlja njihovo zdravo rast in dolgoročno zdravje.

Ker potrebujejo majhne pasme več pozornosti in nege zob ter dlesni, je hrana PURINA® PRO PLAN® Healthy Start SMALL & MINI PUPPY namenjena mladičkom majhnih pasem s težo manj kot 10 kg v odrasli dobi. Vsebuje vitamin D, minerale in omega-3 maščobne kisline, kar pomaga pri ohranjanju zdravih zob in dlesni že od samega začetka.

Vsakodnevna skrb za psa

Za celovito zdravje in dobro počutje psa je odlična izbira hrana PURINA® PRO PLAN® Everyday Nutrition, ki vsebuje visokokakovostne posebej formulirane koščke piščanca, da zadovoljijo vse prehranske potrebe. Podpira zdrave sklepe za aktiven življenjski slog in pomaga ohranjati sijočo dlako od korenin do konice.

Če ima vaš pes občutljivo prebavo, je hrana PURINA® PRO PLAN® Sensitive Digestion o prebavljivih sestavin, ki olajšujejo prebavni proces. Vsebuje tudi tudi probiotike za boljše ravnovesje črevesne mikroflore.

Pri psih z občutljivo kožo je izjemno pomembno, da izberemo znanstveno oblikovano hrano za vzdrževanje zdrave kože in sijoče dlake. Hrana PURINA® PRO PLAN® Sensitive Skin je skrbno formulirana iz visokokakovostnih koščkov lososa kot prve sestavine in izbranih dodatnih virov beljakovin ter je popolnoma brez pšenice.

Vitalni tudi v zlatih letih

Majhni psi dosežejo svojo zlato dobo okoli devetega leta. Hrana PURINA® PRO PLAN® Age Defence 9+ je izdelana iz visokokakovostnih koščkov piščanca kot prve sestavine in prilagojenih beljakovin in maščob, vsebuje pa tudi patentirano mešanico hranilnih snovi za podporo kognitivnim funkcijam možganov.

Glukozamin in EPA, omega-3 maščobna kislina, podpirata gibljivost sklepov psa za zdravo staranje, medtem ko omega-6 maščobne kisline in vitamin A ohranjajo zdravo kožo in lepo dlako. Hrana PURINA® PRO PLAN® Age Defence SMALL & MINI ADULT 9+ vsebuje vitamin D, minerale in omega-3 maščobne kisline, kar pomaga pri ohranjanju zdravih zob in dlesni pri majhnih pasmah.

Zlati nasveti

Če opazite, da se vaš pes ne počuti dobro, morate poiskati pomoč veterinarja. Bodite pozorni na to, ali vaš pes redno je in pije, ima drisko, bruha, deluje živahno ali brezvoljno, ter na druge spremembe v razpoloženju ali vedenju psa. Prvi korak k temu je, da vedno poskrbite, da ima pes na voljo posodo s svežo vodo.

Izdelke najdete s klikom »tukaj« ali pa jih poiščete v trgovinah Tačka, Petish, BUBA in izbranih veterinah.

error: Kopiranje teksta ni mogoče.