Zanimivo

Pes Taino: Iz grmovja v novo življenje, polno pustolovščin

Foto: shutterstock.com

Med sprehodom po gozdu leta 2018 v Portoriku sta Victoria in njen partner Brian v grmovju našla skritega in prestrašenega zapuščenega psa. Zavila sta ga v brisačo in odpeljala do hiše Victorijinih starih staršev, kjer so ga umili in nahranili. Sprva sta ga želela odpeljati v zavetišče, vendar sta se hitro zaljubil vanj. Poimenovala sta ga Taino in ga iz Portorika odpeljala domov v Združene države Amerike.

Od takrat je Taino doživel že kar nekaj pustolovščin. Vedno je ob njuni strani, tudi na službenih potovanjih. Skupaj so prepotovali že vzhodno in zahodno obalo ZDA, prehodili večino državnih parkov na Floridi, pes se je naučil deskanja na vodi in vožnje z vodnim skuterjem. Redno potuje z njima tudi nazaj v Portoriko, kjer živijo Victorijini stari starši.

Ko sta se Victoria in Brian letos poročila, je bil Taíno seveda del velikega dogodka. Sešili so mu obleko, ki se je ujemala z ženinovo, proti oltarju pa se je sprehodil ves ponosen.

Njegovo življenje je bilo že do sedaj polno avantur, zdaj pa ga čaka še ena prav posebna. Par namreč v začetku prihodnjega leta pričakuje svojega prvega otroka. Rada poudarita, da bo to njun prvi »človeški otrok«, saj Taina resnično smatrata kot njunega prvega otroka, ki bo zdaj postal – starejši brat.

error: Kopiranje teksta ni mogoče.