Zanimivo

Zabavne prigode pasjih skrbnikov, ki so odhiteli k veterinarju, nato pa ugotovili …

Pasji skrbniki predano skrbimo za svoje ljubljenčke. Večina nas bi naredila prav vse, da je našim kosmatinčkom prijetno, lepo, udobno in seveda, da so tudi zdravi.

Zato v primeru zdravstvenih težav odhitimo k veterinarju. Včasih pa se zgodi tudi, da prehitro ali pretirano odreagiramo in ugotovimo, da težave v resnici ni bilo …

Na družabnih omrežjih smo našli nekaj takšnih primerov, ko je obisk pri veterinarju pokazal, da je šlo v resnici zgolj za zabavno prigodo.

Zakaj je pes kašljal?

Tako je ena od skrbnic poročala, da je svojega psa peljala k veterinarju zaradi kašlja. Ta ga je pregledal, naredil rentgenski posnetek in krvne teste, vendar ni našel ničesar. Njegov kašelj je bila prava uganka. Potem pa je veterinar skrbnici rekel, naj zakašlja. In je zakašljala, za njo pa še njen pes. Ponovno ona in pes za njo. Izkazalo se je, da ker so bili vsi v družini prehlajeni in so kašljali, je pes želel le biti tak, kot vsi ostali člani družine.

Bruhal je le na obisku

Ena od uporabnic je napisala, da je njen pes vedno, ko so bili na obisku pri njeni sestri, bruhal. Ker je bila zaskrbljena, ga je odpeljala k veterinarju, kjer je zapravila 700 dolarjev, da je izvedela, da njen pes dobesedno ne prenese sestrinih otrok in na tak način pokaže svoj odpor.

Z zabavnimi prigodami nadaljujemo naslednjo nedeljo … 

error: Kopiranje teksta ni mogoče.