Aktualno

5 idej za darila, ki jih bodo veseli ljubitelji psov

Shutterstock.com
Leto je naokrog in spet je tu čas druženja in obdarovanj. Že veste, kako boste letos obdarili svoje drage?

Mi smo za vas pripravili nekaj idej za darila, ki jih bodo veseli ljubitelji psov, seveda pa nismo pozabili niti na njihove štirinožne prijatelje.

Knjiga

Vsak pes v življenje svojega lastnika prinese veliko sreče, nepozabnih trenutkov pa tudi izzivov. Prav zato je knjiga o prehrani, vzgoji določene pasme lahko zelo lepo darilo, ki bo pričaralo obdarovancu in njegovemu kužku še več nepozabnih skupnih trenutkov.

Izdelki s fotografijami obdarovanca in njegovega psa

Bodite letos izvirni in še posebej ustvarjalni. Na spletu je precej ponudnikov, ki omogočajo, da s pomočjo zbirke fotografij oblikujete fotoknjigo, koledar ali skodelico s fotografijami obdarovanca in njegovega ljubljenčka.

Valček za odstranjevanje dlak

Lastniki psov in tudi mačk se zelo pogosto srečujejo z izzivom, kako odstraniti dlake z oblačil. Letos jih lahko razveselite z valjčkom, ki jim bo olajšal skrbi in prihranil čas z odstranjevanjem dlak.

Pozornost za psa

Tako kot ste pripravili darilo za lastnika, ga pripravite tudi za njegovega psa. Verjemite, da ga bo zelo vesel. Darilo je lahko njegov najljubši priboljšek, igrača, krtača za krtačenje dlake, zobna ščetka ali mogoče blazina za počitek.

Naročnina na revijo Moj pes

Vsak skrbnik psa bo zelo vesel revije Moj pes, ki v vsaki številki ponuja zanimivo, poučno in aktualno vsebino o vzgoji, prehrani in zdravju psov. Revijo lahko naročite tukaj.

B.R.