Aktualno

7 idej, kako praznovati valentinovo s svojim psom (in kaj ni primerno zanj)

Foto: adobestock

Bi radi svojemu psu za valentinovo pokazali, kako zelo cenite njegovo brezpogojno ljubezen?

Okusni priboljški

Naredite osvežujoč sladoled iz arašidovega masla in banane. Ali pa jagodne srčke, poljubčke in kolačke.

Foto: adobestock

Na tem mestu naj opozorimo, da bodite pozorni na nekatere dobrote, ki jih ljudje podarjamo za valentinovo, saj so nevarne za pse.

Promocijsko sporočilo

Nova pustolovščina

Odpravite se nekam, kjer se še nikoli nista sprehajala. Sprememba pokrajine in vonjav bo zagotovila mentalno stimulacijo in zabaven družabni izlet. Poleg tega boste psu omogočili dobro vadbo, zaradi katere bo srečen in zdrav. Nekaj idej za nepozaben izlet najdete tukaj.

Nakupovanje igrač

Odpeljite svojega psa v lokalno trgovino z opremo za male živali in mu dovolite, da izbere nekaj novih igrač, s katerimi se lahko skupaj igrata. Pustite mu, da hodi po trgovini in izbira med številnimi igračami za žvečenje, žogicami itd. Doma pa dosedanje igrače očistite in pospravite, čez nekaj mesecev jih bo spet zelo vesel.

Foto: adobestock

Učenje novega trika

Hitri in zabavni treningi lahko vašemu psu popestrijo dan. Ne samo, da dobi nekaj okusnih priboljškov, ampak mu nudite tudi odlično mentalno vadbo. Zato je čas, da ga naučite novega trika in tudi na tak način okrepite vajino vez.

Spa dan

Tudi psi uživajo v razvajanju, zato lahko na ta dan očistite vse njihove pripomočke, ki jih uporabljajo, medtem pa jih odpeljete k pasjemu frizerju na kopanje, striženje in krtačenje.

Druženje s pasjimi prijatelji

Je najboljši prijatelj vašega psa, zlati prinašalec Mars iz sosednje ulice, dogovorite se z njegovim skrbnikom, kdaj se srečate v pasjem parku. Verjemite, da boste s tem srečanjem pasjima prijateljema zelo polepšali dan.

Foto: adobestock

Fotografiranje nepozabnih dogodivščine

Naredite nekaj skupnih fotografij na izletu, med igro z najboljšim pasjim prijateljem v parku, ali pa po spa razvajanju. Posnemite video, kako vaš kosmatinec izvaja nov trik in ustvarite nepozaben spomin za vedno.

Vir: Dogtopia

error: Kopiranje teksta ni mogoče.