Dostava pasje in mačje hrane na dom

Veliko ponudnikov nam v teh dneh ponuja možnost: dostava pasje in mačje hrane na dom. Izkoristimo jo! Predvsem starejšim in tudi tistim, ki so v dnevnem stiku z njimi, zares priporočamo, da ne hodijo po trgovinah.

Dostava pasje in mačje hrane na dom je priložnost, ki jo v teh dneh velja izkoristiti. Veliko spodaj omenjenih spletnih trgovin deluje povsem brez kontakta, da se tako zmanjša možnost prenosa okužbe. Nekaj pomoči in konkretnih nasvetov, kam se obrniti:

Husse

Husse vseskozi deluje ‘od vrat do vrat’, tako da imajo ta sistem prodaje hrane razdelan in tudi v teh kriznih časih delujejo optimalno. Hrano nad 15 evrov dostavijo brezplačno.

Mr. Pet

Tudi Mr. Pet ponuja spletno naročilo. V teh dneh opozarjajo, da zaradi izjemnega povečanja prejetih naročil, prihaja do zamud in nepopolnih paketov naročenega. Zato trenutno sprejemajo le naročila za najnujnejše – torej hrano.

Pasjahrana.net

Ponujajo izdelke za pse, mačke in druge živali.

Hranazapse.si

Pravijo, da v teh dneh delajo nemoteno, zaenkrat lahko na njihovi spletni strani naročite še vse, kar ponujajo.

Aler.si

Tudi pri Aler.si pravijo, da delajo nemoteno, morda opozarjajo le, da je treba kdaj zaradi obilice naročil malce dlje počakati na paket kot sicer.

Zoohit

Pri zoohit lahko naročite hrano za male živali, opozarjajo pa, naj se stranke pripravijo na  štiri dodatne dni za dostavo. Prav tako prosijo stranke, da v teh časih naročajo zares le najnujnejše.

Briketek.si

Briketek.si spodbuja svoje stranke, da ostanejo doma in jim zato ponuja brezplačno dostavo za vse nakupe.

Abc zoo

Ponujajo najširši nabor hrane za male živali, od akvaristike, ribnikov, glodavcev, papig … do seveda hrane za mačke in pse.

Premium Pet

Svoje fizične poslovalnice so zaprli, obratuje pa njihova spletna trgovina. Stranke pozivajo, naj nakup plačajo elektronsko, da ne prihaja do nepotrebnih stikov z dostavljavci.