Dostava pasje in mačje hrane na dom

19. oktobra, 2020
Veliko ponudnikov nam ponuja možnost: dostava pasje in mačje hrane na dom. Izkoristimo jo! Predvsem starejšim in tudi tistim, ki so v dnevnem stiku z njimi, zares priporočamo, da ne hodijo po trgovinah.

Dostava pasje in mačje hrane na dom je priložnost, ki jo v teh dneh velja izkoristiti.  Nekaj pomoči in konkretnih nasvetov, kam se obrniti:

Husse

Husse vseskozi deluje ‘od vrat do vrat’, tako da imajo ta sistem prodaje hrane razdelan in tudi v teh kriznih časih delujejo optimalno. Ponujajo pasjo  ter mačjo hrano in izdelke. Hrano nad 15 evrov dostavijo brezplačno.

Mr. Pet

Tudi Mr. Pet ponuja spletna naročila. Nad 39 evrov imajo brezplačno dostavo, trenutno dostavijo naročeno v 1 do 2 dneh.

Pasjahrana.net

Ponujajo izdelke za pse, mačke in druge živali. Nad 36 evrov je dostava brezplačna

Hranazapse.si

Tudi hranazapse.si ponuja spletno naročilo hrane in izdelkov za pse, mačke, glodavce. Naročila nad 40 evrov so dostavljena brezplačno, pri prvem naročilu pa kupcu pripada 15 % popust.

Aler.si

Še ena spletna trgovina za male živali je aler.si. Poskrbijo za pse, mačke, ptice, glodavce, ribe. Pri nakupu nad 28 evrov je dostava brezplačna.

Zoohit

Tudi pri zoohit lahko naročite hrano za male živali, pri nakupu nad 49 evrov je dostava brezplačna. Nudijo vse potrebno za pse, mačke, ptice in ostale male živali.

Briketek.si

Briketek.si nudi hrano, igrače in opremo za pse in mačke. Dostava pri nakupu nad 40 evrov je brezplačna, prvi nakup pa prinese 15 % popust.

Abc zoo

Ponujajo najširši nabor hrane za male živali, od akvaristike, ribnikov, glodavcev, papig … do seveda hrane za mačke in pse. Nakup nad 50 evrov prinese brezplačno dostavo.

Premium Pet

Premium Pet poskrbi za pse, mačke, ptice in ostale male živali (vključno z akvaristiko in teraristiko). Izdelke dostavijo v 1 do 3 delovnih dneh, naročilo nad 49 evrov pa prihrani stroške dostave.