Aktualno

DZZŽ Ljubljana jutri organizira zbiranje starega papirja

vir: DZZŽ Ljubljana, sporočilo za javnost
Jutri, v soboto, 4. julija, Društvo za zaščito živali Ljubljana organizira 25.  zbiranje starega papirja v pomoč živalim.

”Prostovoljci Društva za zaščito živali Ljubljana vas bodo na prizorišču, ki ga je prijazno odstopil Center Vič, pričakovali od 8. ure zjutraj do 18. ure popoldne. Pomagali vam bodo prenesti papir v zabojnik podjetja Gorenje Surovina, z veseljem poklepetali z vami, vas povabili k sodelovanju v nagradni igri in vam razkazali izdelke na dobrodelni stojnici,” so zapisali v društvu.

Zbirajo različne vrste starega papirja (časopisi, revije, katalogi, knjige, razrezan papir …). Poleg tega pa tudi odeje brez polnila, rjuhe, brisače, posodice, igrače, povodce, oprsnice, plenične podloge, mleko za mačje in pasje mladiče, hrano za pse in mačke, sredstva za zatiranje bolh in klopov, sredstva za zatiranje notranjih zajedavcev, razkužila, rokavice za enkratno uporabo, sanitetni material in zdravila. ”Našteto je namenjeno Zavetišču Horjul in Zavodu SVSP.  Društvo vljudno prosi, naj bodo oddane potrebščine čiste in uporabne,” so še zapisali.

vir: DZZŽ Ljubljana, sporočilo za javnost

 

 

error: Kopiranje teksta ni mogoče.