Aktualno

Filmska novost: Neverjetno življenje psička Enza

vir: Blitz Film Video Distribution
Studio, ki nam je prinesel film Marley in jaz, predstavlja novo čudovito zgodbo, ki je posneta po romanu, iz svoje perspektive pa jo pripoveduje psiček Enzo.

Enzu je glas posodil legendarni Kevin Kostner, sicer pa v glavnih vlogah igrata Amanda Seyfried in Milo Ventimiglia. ”Spoznajte psička, ki bo svetu pokazal, kako biti človek.” – s temi besedami je film, ki prihaja na velika platna oktobra, napovedal distrubuter Blitz Film & Video Distribution.

In kakšna je zgodba? Takole so jo opisali distributerji: ”Denny, voznik dirkalnega avtomobila, je v svojem življenju popolnoma predan duhovitemu, pametnemu in predvsem zelo človeškemu psu, Enzu.
Enzo je za Dannyja več kot domači ljubljenček, Enzo je njegov najboljši prijatelj. Nekega dne, Danny spozna učiteljico Eve, ki jo igra Amanda Seyfried. Zaljubita se, poročita in dobita dojenčka. S pomočjo Eve in Enza se Danny nauči, kako biti družinski človek v težkih trenutkih in kako znanje in izkušnje, ki jih je dobil na dirkaški stezi, lahko uporabi v svojem življenju. To izjemno čustveno zgodbo je režiral Simon Curtis, temelji na pa bestseller romanu Gartha Steina.”

Vir besedila, napovednega posnetka in fotografije: Blitz Film & Video Distribution

error: Kopiranje teksta ni mogoče.