Aktualno

Horoskop za mesec december in januar

Na začetku decembra, ko se bo Sonce sprehajalo po znamenju strelca, prihaja več optimizma. Vaši štirinožni prijatelji bodo dobre volje in razigrani.

Z veseljem se bodo igrali in raziskovali po hiši. Proti koncu decembra se bodo energije ohladile, Sonce prehaja v znamenje kozoroga. Psički bodo bolj zaprti vase in malce samosvoji, zato se ne čudite, če bodo za nekaj ur izginili v svoj kotiček. Nato se v zadnjem delu januarja Sonce seli v vodnarja, kar bo vašim psičkom pisano na kožo, saj bodo deležni več svobode.

OVEN

Paziti na hišo bo v hladnih decembrskih dneh čisto po okusu vašega samostojnega psička ovna. Je zelo samozavesten, ne laja po nepotrebnem, ne javka, če mora ostati sam doma, na sprehodu gre urejeno ob nogi in ga je lahko vzdrževati. V zadnjih dneh decembra ga lahko vznemirijo le ostale živali, če jim boste posvečali preveč pozornosti. V januarskih dneh bo vaš oven čustven in občutljiv, zato bodite pozorni, da nad njim ne povzdigujete glasu, saj bi vam lahko zameril in se čutil odrinjenega. Posvetite mu več časa.

BIK

Agresija v decembru ne bo ravno bikova lastnost, vendar se bodo vedno branili, če jim bo kdo nagajal. Zaradi nemirnega počutja se lahko pojavijo težave s čezmerno težo, vendar bo gibanje odtehtalo in rešilo situacijo. Pri bikcu boste v januarskih dneh opazili nekaj sprememb. Nekoliko bo muhast in na trenutke preveč zagledan vase. Ko se bo odločil, da hoče na sprehod, mu boste težko nasprotovali. Zelo hitro bo tudi užaljen, vendar mu kljub temu ne smete vedno ustreči, saj bo hitro postal preveč razvajen.

DVOJČKA

Vaš psiček, rojen v znamenju dvojčkov, bo v decembrskih dneh begal sem ter tja in iskal kandidate za igro. Večkrat bo nekoliko razočaran, saj bodo njegove energije rahlo vsiljive in lahko koga celo prestrašijo. Psičke se bodo prepustile lepotičenju v vaši kopalnici. Nekoliko bodo tudi lene in utrujene, zato jim privoščite dovolj počitka. Prijaznost in ustrežljivost bosta v januarju pri dvojčkih na prvem mestu. Presenečeni boste nad njihovo iznajdljivostjo. Z veseljem se bo družil s sosedovimi živalmi, tudi tistimi, na katere občasno laja in jih ne mara preveč.

RAK

Zvestoba in iskrenost bosta v decembrskih dneh glavno vodilo psa raka. Presenečeni boste tudi nad razigranim pristopom. Privoščite mu več sproščene igre in več gibanja na prostem, saj ga mraz tokrat ne bo motil. Zmedenost, ki jo boste opazili, naj vas ne prestraši. V januarskih dneh ne bo več tako razposajen; takrat se bo najraje umaknil v svoj kotiček in čakal, da ga poiščete s kakšnim priboljškom. Pazite, da ne boste preveč nemirni, saj ga lahko s tem prestrašite. Več boste pri njem dosegli z umirjeno besedo in s prilagajanjem.

LEV

Če živite v bloku, bodite v decembru pripravljeni na številne sprehode, ki bodo trajali več kot nekaj minut. Vaš lev nikakor ne bo želel biti privezan na vrvico, da med sprehodi slučajno česa ne zgreši. O umirjenosti tokrat ne bo sledu. Ves čas vas bo izzival in želel, da se ukvarjate z njim. Samoto bo težko prenašal. Vaš pasji prijatelj bo v januarju še živahenjši in aktivnejši kot običajno. Najboljše se bo počutil v družbi mlajših, saj mu bodo posvečali vso svojo pozornost. Na kožo mu bo pisano potepanje, kjer bo neizmerno užival in lajal od sreče.

DEVICA

Psiček, rojen v znamenju device, bo v decembru živahen in poln novih domislic, ki vas bodo na trenutke razjezile, še posebej, če ste po naravi bolj umirjeni. Dobra zaposlitev bodo sosedovi psi, s katerimi se bo tokrat za spremembo odlično razumel. Če je že nekaj časa v vašem domu in boste morda v januarju kupili še eno žival, jo bo s težavo sprejel. Potreboval bo veliko pozornosti in težko ga boste odvrnili od simpatičnih psov. Na vsak način bo želel izstopati, zato ga lahko naučite kakšen zanimiv nov trik.

TEHTNICA

Psiček, rojen v znamenju tehtnice, bo v decembru sproščen, izžareval bo moč in vitalnost. Njegova najboljša lastnost bo, da bo zelo discipliniran, ubogal bo tudi vsa pravila. K temu lahko seveda pripomorete tudi z dobro vzgojo, ki bo v januarskih dneh še posebej pomembna, saj lahko dosežete napredek na tem področju. Težavice, ki jih boste deležni, bodo v zadnjih dneh januarja povezane s prehrano. Nihal bo iz ene skrajnosti v drugo. Na vsak način ga bo mikala vaša hrana, imel bo tudi dneve, ko ne bo pravega teka, zato poskrbite za zadosten vnos tekočine.

ŠKORPIJON

Če vam bo vaš škorpijon v decembru, ko boste več doma, preveč nagajal, je to posledica nemira, ki se je zaradi nemirnih energij naselil v njemu. Povzdignjen glas tokrat ne bo najboljše zdravilo; potreboval bo veliko svobode in pozornosti. Opazili boste, da je v določenih situacijah nekoliko bolj trmast. Njegova ljubosumnost vas lahko v januarju spravi v obup, noben tuj pes vam ne bo smel priti preblizu, saj vas bo vaš kuža ves čas ščitil. Tako mimogrede bo preprečil, da bi kdo drug prejemal vaše tople besede. V nočnih urah bo nemiren in glasnejši.

STRELEC

Pes strelec bo v decembru samozavestnejši in odločen, kar pomeni, da si bo lastil vse, kar bo misli, da mu pripada. Igra s pasjimi prijatelji mu ne bo najbolj pisana na kožo, saj bo v njegovih mislih prisotno močno rivalstvo. Vse bo želel imeti zase, tudi vas. Najboljše se bo v januarju počutil v družbi mlajših, saj jim bo posvečal vso svojo pozornost. Ko bo utrujen, bo znal sam poskrbeti, da se igra konča in se pocrkljati z vami. Na kožo mu bo v toplem stanovanju pisano tudi kopanje v vaši kadi, kjer bo neizmerno užival in lajal od veselja.

KOZOROG

Če bo vaš psiček kozorog v decembru videl, da se je kakšna žival znašla v težavah, ji bo takoj pripravljen pomagati. Zelo bo poskočen in pripravljen na akcijo. V januarju boste s svojim psom kozorogom odlično sodelovali, saj bo poslušen in ubogljiv, hkrati pa zelo razigran in igriv. Dolgi jutranji sprehodi mu bodo pisani na kožo, saj bo lahko raziskoval v nedogled. Ves čas se bo v zadnjih dneh januarja obnašal, kot da mu je dolgčas, zato se boste morali z njim ukvarjati več kot običajno. Potreboval bo igrače in uporabljal tudi ostale predmete.

VODNAR

V decembru se bo pes vodnar najraje družil s tistimi, ki so umirjeni, saj mu bodo ustrezale prijazne energije. Z otroki bo tudi takoj našel skupen jezik, saj je igra njegovo najljubše opravilo. Na pohajanjih po gozdu boste ves čas na preži, saj ga bodo mikali neodkriti kotički narave. Zelo nerad se bo v drugi polovici januarja odzival na vaše žvižge in vedno bo našel pot, da se naredi nevidnega. Četudi vam bo nagajal ali povzročil škodo v kuhinji ali shrambi, tega ne bo priznal. Če bo preveč umirjen, se nikar ne ustrašite.

RIBI

Vašemu psu ribi, ki bo v prvi polovici decembra malce nemiren, bodo najbolj všeč vaši copati in čevlji, zato jih skrbno varujte. Večkrat ga bo mučila nespečnost, zato ne bodite presenečeni, če boste v poznih večernih urah zaslišali lajanje, čeprav ne bo nikogar, ki bi ga vznemiril. Vaše hrane se ne bodo branili, čeprav ne bodo lačni. Glasnega lajanja brez razloga bo v januarju manj, saj se bo znal zamotiti z malenkostmi in si pričarati zanimivo vzdušje. Njegovi najljubši trenutki bodo sprehodi v naravi, kjer lahko porabi svojo odvečno energijo.

error: Kopiranje teksta ni mogoče.