Aktualno

Izgubljeni pes in lastnik po 200 dneh narazen zopet združena

Fotografija je simbolična
Kar 200 dni je ameriški moški z imenom Pat upal, da bo spet videl svojega pasjega družabnika, čeprav je bilo to v resnici zelo malo verjetno.

Pes z imenom Blue in Pat sta se nazadnje videla celih 200 dni nazaj, pred pol leta je namreč Blue izginil in Pat ga nikoli ni nehal iskati.

Toda zaradi dela se je iz Tennesseja preselil v Texas, s tem pa so se možnosti, da bosta s pasjim prijateljem še kdaj združena, močno zmanjšale. Vendar se je zgodilo ravno to. Patov prijatelj se je sprehajal po zavetišču in tam zagledal kužka, zelo podobnega Blue-ju. Fotografijo je poslal Patu. Ta se je usedel v avto in nemudoma peljal skoraj 2000 kilometrov nazaj v Tennesse. Ne zaman, kajti kuža v zavetišču je prav zares bil Blue.

”To je moj kuža. Tako sem te pogrešal,” so bile prve Patove besede, ki so jih spremljali objemi, poljubi in skakanje vsevprek.

”Nimamo veliko zgodb, ki se tako srečno končajo. Toda prav zaradi teh je vredno vztrajati,” so povedali v zavetišču The Washington County Animal Shelter, od koder prihaja zgodba.

Nasveti Moj pes

Poglej vse nasvete

error: Kopiranje teksta ni mogoče.