Aktualno

Kupila sta hišo – ob njej pa našla na drevo privezano žalostno psičko

Psičko Molly, 10-letno pitbulko, so lastniki meni nič tebi nič zapustili skupaj s prodano hišo. -zapuščeno na svojem lastnem dvorišču, privezano za drevo, sta po tem, ko je zaman več dni čakala, da se njena družina vrne, našla nova lastnika hiše. 

“Psička je bila videti, kot da je že izgubila upanje, v njenih očeh sem videla strto srce,” je povedala nova lastnica. Kot je pojasnila, je prejšnja družina navedla, kaj vse želijo odnesti s seboj, pripravili so cel seznam, a na njem ni bilo psičke. “Ne morem verjeti, vzeli so čebelnjak in traktor, psičke in mačke pa ne.”

Zakonca sta po tem, ko sta odvezala Molly, ki je ob njiju takoj mahala z repom, poskusila najti še mačko in se zavzela, da bosta obema omogočila najboljše možno življenje.

Žal brez uspeha. Psička se ju je držala ves čas in bila z njima, mačke pa niso mogli najti, a sta ji vseeno nastavila vodo in hrano. Čez nekaj dni, ko je sicer jedla, ni se pa prikazala, je le prišla do njiju in z veseljem sta sporočila, da so zdaj popolni – skupaj z dvema mačkoma, ki sta ju pripeljala s seboj.

 

error: Kopiranje teksta ni mogoče.