Aktualno

Niso več verjeli, da je pes Ronnie še živ, potem se je čudežno vrnil

Ronnie, dveletni beagle, je po poku ognjemeta zbežal od doma v Angliji. Čeprav se ognjemeta običajno ne boji, je bil pok tokrat tako močan, da ga je prestrašil.

Pogrešali so ga deset dni. Njegova skrbnica Jo je novico, da je Ronnie pogrešan objavila na družabnih omrežjih v upanju, da ga bo kdo našel. Kmalu jo je kontaktiral voznik vlaka, ki je Ronnija opazil na tirnicah – videti je bilo, da ga je povozil vlak.

Nihče od lastnikov očitno ni šel preveriti psa oz. mesta, kjer je “podlegel poškodbam”. Jo in njena družina so se sprijaznili s tem, da svojega beagla ne bodo več videli.

Nato pa neverjeten klic: Ronnie je v parku!

Nekaj dni zatem pa je Jo prejela klic, da je bil Ronnie opažen v bližini doma. Takoj so prihiteli domov in ga iskali, vendar neuspešno. Doma pa so našli obvestilo, da ga je nekdo našel v bližjem parku. Ker je bil poškodovan, so ga odpeljali k veterinarju.

Ko je družina prispela na veterinarsko kliniko, jih je bil Ronnie izjemno vesel. Čeprav je bil poln odrgnin in z zlomljeno tačko, so bili neizmerno veseli, da je preživel.

Skrbnica Jo je bila izredno zadovoljna tudi z veterinarsko oskrbo, očitno pa tudi njihov beeagle, ki se je povsem sproščen in z veseljem vračal k njim na preglede.

error: Kopiranje teksta ni mogoče.