Aktualno Zanimivo

Nova storitev na trgu za udobno – luksuzno potovanje psov z letalom

foto: adobestock
BARK je podjetje na področju pasjih storitev in vsega ostalega, kar je povezano s psi. Pred kratkim so predstavili storitev BARK Air.

Gre za edinstveno letalsko storitev, ki je posebej prilagojena psom, prednostno obravnava njihovo udobje in potrebe med letenjem, obenem pa ne pozablja na njihove skrbnike.

Zaenkrat je storitev omogočena samo na določenih letih v ZDA in Veliki Britaniji. Rezervacijski sistem je preprost in uporabniku prijazen. Svetovalec se po rezervaciji obrne na lastnika psa, da bi lahko čim bolje prilagodil potovanje vsakemu posameznemu psu in njegovemu skrbniku. Ta osebni pristop naslavlja vse potrebe in želje ter ustvarja brezskrbno potovalno izkušnjo.

Razkošje že na letališču

Ob prihodu na letališče se lahko hišni ljubljenčki in njihovi lastniki potopijo v svet razkošja. Psi se lahko družijo v posebnem prostoru, medtem ko njihovi skrbniki uživajo v gurmanski hrani. Potovanje nato nadaljujejo s pomočjo osebe, ki vodi pse skozi postopek vkrcanja, ki je prav tako prilagojen psom. Ponuja jim tudi pomirjevalne prigrizke, ki so namenjeni zagotavljanju čim mirnejšega potovanja, ušesne čepke za odpravljanje hrupa in posebne pijače, ki preprečujejo nelagodje zaradi sprememb v tlaku.


Preberite tudi: Nasveti za praznično potovanje s hišnimi ljubljenčki

Nasveti za praznično potovanje s hišnimi ljubljenčki

error: Kopiranje teksta ni mogoče.