Aktualno

Oliver Tič – Oli the Walker in njegova Carlitos se vračata “na cesto”

Foto: osebni arhiv Oliver Tič

Oliver Tič na svojem FB profilu napoveduje naslednji pohodniški projekt – in sicer za marec 2024, ko bosta s Carlitos hodila do Indije.

“V zadnjih dveh mesecih sem imel ogromno čas za razmišljanje, kako naprej, kaj si sploh želim od življenja, kaj ne najbolj osrečuje … Ogromno je stvari, ki me veselijo, od druženja z prijatelji, igranja hokeja,… najbolj pa sem srečen, ko sva z Carlitos na “cesti” Vedno iščem način, kako živeti najbolj polno, kar se da,” je zapisal.

Sam, ne pa tudi osamljen

“Res je, da sem na poti sam, ampak nikoli osamljen, ker vsak dan prinese nekaj novega in zanimivega, kar je pa najbolj pomembno pa je to, da s tem, ko spoznavam nove ljudi, kulturo, razmere v katerih živijo, sam osebnostno rastem in pridobivam neprecenljive izkušnje,” je še dodal.

Tokratno pot bo pričel kar iz domačih Slovenskih Konjic, proti jugu, preko držav bivše Jugoslavije, potem pa ju bo s Carlitos pot vodila preko Turčije, Irana, Pakistana vse do Indije. V primeru, da bo imel dovolj finančnih sredstev pa se bo odpravil še naprej, pravi in doda, da je čas, da začne varčevati.

Mi jima že zdaj želimo srečno pot!

Več o pohodniškem paru pa si lahko preberete TULE:

Oliver Tič: Carlitos je nekaj najlepšega, kar se mi je zgodilo na poti!

error: Kopiranje teksta ni mogoče.