Pasji horoskop za avgust in september

23. avgusta, 2020
www.shutterstock.com
Kaj pravi pasji horoskop? Po 22. avgustu bo delovanje kužkov vplivalo Sonce v devici. Postali bodo bolj umirjeni in premišljeni, tudi hladni in zadržani.

Težko vas bodo spustili v svoj svet, bodo pa pokazali veliko zanimanje za vašo hrano. Nato se 22. septembra Sonce pomakne v tehtnico; takrat bodo vaši psi želeli predvsem uživati v vaši družbi.

OVEN

Prijaznost bo v avgustu pri vašem psu ovnu na prvem mestu. Presenečeni boste nad iznajdljivostjo, z veseljem se bo družil s sosedovimi živalmi, tudi s tistimi, na katere občasno laja. Zmedenost, ki bo prisotna konec avgusta, naj vas ne prestraši. Z njim se boste lahko odpravili kamorkoli, saj ne bo povzročal nobenih težav. Pazite, da ne boste v septembru preveč povzdigovali svojega glasu, saj ga lahko s tem prestrašite ali vznemirite. Več boste pri njem dosegli z umirjeno besedo.

BIK

Vaš pes bik bo na začetku avgusta čustven in občutljiv, zato bodite pozorni, da nad njim ne povzdigujete glasu, ker bi vam lahko zameril in se čutil odrinjeno. Če bo psiček videl, da se je kakšna žival znašla v težavah, ji bo takoj pripravljen pomagati. V septembru, ko bo ves čas analiziral, bo tudi nagnjen h kopičenju raznih predmetov, zato ne bodite presenečeni, če boste ugotovili, da vam manjka kakšen čevelj. Najboljše se bo bik počutil proti koncu septembra v družbi mlajših, saj mu bodo posvečali vso svojo pozornost.

DVOJČKA

V avgustu bo vaš pes dvojček samozavesten in odločen, kar pomeni, da si bo lastil vse, kar misli, da mu pripada. Igra s pasjimi prijatelji mu ne bo najbolj pisana na kožo, saj bo v njegovih mislih prisotno ljubosumje. Vse bo želel imeti zase, tudi vas. V septembru bo nekoliko razočaran, saj bodo njegove energije rahlo vsiljive in lahko kakšnega psička celo prestrašijo. Psičke se bodo prepustile lepotičenju in hrepenele bodo po obisku pasjega salona. Nekoliko pa bodo tudi lene in občasno utrujene.

RAK

Če živite v bloku, bodite v avgustu pripravljeni na številne sprehode, ki bodo trajali več kot nekaj minut. Vaš kuža rak ne bo želel biti privezan na vrvico, z razlogom, da med sprehodi slučajno česa pomembnega ne zamudi. Njegova najljubša hrana bodo briketi, po vaši hrani ne bo posegal, razen če mu jo boste sami ponudili. Glasnega lajanja brez razloga bo v septembru manj, saj se bo znal zamotiti z malenkostmi in si pričarati zanimivo vzdušje. Njegovi najljubši trenutki bodo sprehodi v naravi.

LEV

Psiček lev bo kljub ugodni energiji v prvi polovici avgusta nihal iz ene skrajnosti v drugo. Na vsak način ga bo mikala vaša hrana. Tokrat se bo najraje družil s starejšimi, saj mu bodo ustrezale umirjene energije. V septembrskih dneh bo živahen in poln novih domislic, ki vas bodo na trenutke razjezile, še posebej, če ste po naravi bolj umirjeni. Ves čas bo želel preživeti zunaj v naravi in težko mu boste dopovedali, da nimate dovolj časa, da se mu posvečate.

DEVICA

Pes devica bo v avgustu preprečil, da bi kdo drug prejemal vašo pozornost; lahko je celo posesiven. Zanj je razdvojenost v njegovem okolju najhujše, pa čeprav je na sprehodu in se vi ukvarjate z njim. V nočnih urah bo nemiren in bolj glasen. V septembru bo smukal sem ter tja ter poskušal zase najti čim več zabave in zanimivih reči. Všeč mu bodo predvsem vaši copati in čevlji, zato jih varujte. Večkrat ga bo mučila nespečnost, zato ne bodite presenečeni, če boste v poznih večernih urah zaslišali lajanje.

TEHTNICA

V avgustovskih dneh se bo pes tehtnica najraje družil z otroki, saj mu bodo ustrezale prijazne energije. Z njimi pa bo tudi takoj našel skupen jezik, saj je igra njegovo najljubše opravilo. Na pohajanjih po gozdu boste ves čas na preži, saj ga bodo mikali neodkriti kotički narave. Zelo nerad se bo odzival na vaše žvižge in zmeraj bo našel pot, da se naredi nevidnega. V septembru sledi drugačna zgodba; izkazal se bo po svojih najboljših močeh, zato boste z njegovim obnašanjem tokrat več kot zadovoljni.

ŠKORPIJON

Vaš pes škorpijon bo avgusta muhast in na trenutke zagledan vase. Ko se bo odločil, da hoče na sprehod, mu boste težko nasprotovali. Zelo hitro bo tudi užaljen, vendar mu kljub temu ne smete vedno ustreči, saj bo potem postal preveč razvajen in bo poskušal manipulirati z vami. Njegova dobra lastnost v septembru bo, da bo zelo discipliniran, upošteval bo vsa pravila. K temu lahko seveda pripomorete tudi z dobro vzgojo, ki bo še posebej pomembna.

STRELEC

Pes strelec bo v avgustovskih dneh še bolj živahen in aktiven kot običajno. Najboljše se bo počutil v družbi mlajših, saj mu bodo naklonjeni na razigran način. Na kožo mu bo pisano tudi potepanje, kjer bo neizmerno užival in lajal od veselja. V septembru bo pokazal najboljšo plat svojega značaja in vas skoraj na vsakem koraku pozitivno presenetili s svojo simpatičnostjo. Če vam bo psiček v zadnjih dneh septembra preveč nagajal, je to posledica nemira. Povzdignjen glas tokrat ne bo najboljše zdravilo.

KOZOROG

Če bo vaš psiček kozorog v avgustu, ko bo zelo ustrežljiv, zaznal, da se je kakšna žival znašla v težavah, ji bo pripravljen nuditi oporo. V domačem okolju bo poskočen in pripravljen na akcijo. Ko mu ne boste naklonjeni, se bo obnašal, kot da mu je dolgčas, zato se boste morali z njim ukvarjati več kot običajno. Potreboval bo igrače in uporabljal tudi ostale predmete. Če je že nekaj časa v vašem domu in boste kupili v septembru še eno žival, jo bo s težavo sprejel.

VODNAR

S psom vodnarjem boste v avgustu odlično sodelovali, saj bo poslušen in ubogljiv, hkrati pa zelo razigran in igriv. Zamikala ga bo družba in težko ga boste odvrnili od sosedovih psov. Druženje bo zanj tako pomembno, da lahko pozabi tudi na vašo družbo. Dolgi jutranji sprehodi mu bodo v septembru pisani na kožo, saj bo lahko raziskoval v nedogled, zato včasih zanj sploh ne boste vedeli, da ga imate. Vznemirijo ga lahko le ostale živali, če jim boste posvečali preveč pozornosti.

RIBI

Presenečeni boste nad ribino iznajdljivostjo; z veseljem se bo v avgustu držal vseh pravil, tudi tistih, ob katerih občasno laja in jih ne mara preveč. Privoščite mu več gibanja na prostem, ki mu bo pisano na kožo. Ljudje, še posebej otroci, mu bodo v septembru zelo odgovarjali, dokler ga ne bodo začeli nadlegovati. Hrane se pes riba ne bo branil, kljub temu da morda ne bo lačen. Zato se lahko pojavijo težave s čezmerno težo, vendar bo gibanje rešilo situacijo.