Aktualno

Pasji horoskop za december in januar

www.shutterstock.com
V mesec december se bodo vaši pasji prijatelji podali s sproščeno energijo Sonca v znamenju strelca. Oboževali bodo aktivnosti, dogodivščine, predvsem pa bo tokrat na prvem mestu želja po adrenalinskih doživetjih.

Ne bodite presenečeni, če se bodo kakšen dan sami podali na pot, ko jih boste kregali, pa bodo to ignorirali in se vam muzali. 22. decembra se bodo umirili, saj se Sonce pomakne v znamenje kozoroga. Prihaja hladnost in tudi zadržanost. Psi se bodo večkrat skrili v svoj kot, še posebej konec decembra, ko bo vse skupaj bolj bučno. 20. januarja, ko Sonce preide v vodnarja, pa ponovno pričakujte razigrano energijo in povečano željo po druženju.

OVEN

Na vsak način bo ovna, ko bo opazoval vaše pojedine, mikala vaša hrana. V decembru se bo najraje družil s starejšimi, saj mu bodo ustrezale umirjene energije. V januarskih dneh bodite bolj pozorni na njegove kosti in zobe, saj bo nekoliko neroden, kljub temu pa še vedno – kot običajno – zelo pogumen, še posebej tam, kjer to ni ravno zaželeno. Večkrat vas bo razjezil, vendar se vam bo znal tudi prikupiti na svoj samozavestni način.

BIK

Če vam bo vaš bikec v decembrskih dneh preveč nagajal, je lahko to posledica njegovega notranjega nemira. Povzdignjen glas ne bo najboljše zdravilo, saj bi se mu lahko s tem celo zamerili. Potreboval bo veliko svobode in pozornosti. Trmast bik se bo v januarskih dneh znal postaviti zase in tudi v živalskem krogu zahtevati svoje pravice. Težko mu boste dopovedali, da ni sam v stanovanju in da je žal treba upoštevati določena vaša pravila.

DVOJČKA

Vaš dvojček bo v decembrskih dneh razposajen, največ mu bo pomenila pohvala. Namenite mu več svoje pozornosti in svojega časa, pa boste zagledali pred seboj najbolj hvaležnega psa. Največje težave bo imel v turobnem januarju s samoto, prilagajanjem in potrpežljivostjo. Ljubosumnost bo lastnost, ki jo boste opazili tolikokrat, da vas bo zmotila. Poskušali boste svojemu psu dvojčku dopovedati, da si je hrano in igrače treba deliti.

RAK

Skromnost bo bogatila v decembru vašega psa raka. Zadovoljen bo že z manjšo mero pozornosti. Tudi hrana mu bo všeč tista, ki mu jo boste namenili. In ne bojte se, nima nobenih težav, le svoje obdobje počitka. Nemirne energije, ki jih boste zaznali v januarskih dneh, bodo znak, da si želi spremembe, da mu je dolgčas in da bi rad, da si zanj vzamete več časa. Pri hrani bo opaziti nekaj izbirčnosti in občasno izsiljevanje za mizo, vendar to ne bo moteče.

LEV

V decembru bodo vaši psi levi nagnjeni k pretiravanju in pretiranemu analiziranju, zato se ne čudite, če bodo ves čas raziskovali in kakšno stvar tudi zgrizli. Potrebovali bodo tudi več pozornosti in vaš topel objem ter spretne roke. V januarju bo vaš pes lev deloval nekoliko utrujeno in nezainteresirano. Vsaka glasna zabava ga bo zmotila in težko ga boste prepričali, naj vendar preneha lajati, saj sosedje ne razumejo njegove stiske. Prilagodljivosti ne bo na spregled.

DEVICA

Ugodne energije strelca bodo na vaše pse, rojene v znamenju device, dobro vplivale. Najbolj jim bo všeč, če jim boste namenili kakšen kot v skupnih prostorih, kjer jih družinski člani ne bodo motili pri igri, hkrati pa boste ves čas v njihovi bližini. Pes devica bo v januarskih dneh zelo učljiv in dojemajoč za informacije iz okolice. Če imate možnost, ga vpišite v pasjo šolo, saj bodo njegovi rezultati presenetljivi.

TEHTNICA

Vaš psiček v zračnem znamenju bo znal v decembru na vsakem koraku poskrbeti zase in tudi za ostale živali, ki ga obkrožajo. Če bo dosegel, da je vodja, jih bo znal pravilno voditi. Največ preglavic mu lahko naredijo razne nerodne situacije, pred katerimi bo tokrat dobesedno bežal. Z veseljem se vam bo tehtnica v januarskih dneh pridružila pri podvigih, delu, še raje pa na sprehodih v naravo, v krajih, kjer še ni bila.

ŠKORPIJON

Škorpijonova simpatičnost bo v decembru povečana, njihova najboljša družba pa bodo mlajši otroci, s katerimi se bodo znali zabavati. Tudi med obiski, ki bodo prišli v hišo, se bodo dobro počutili. Druženje bo vaš pes škorpijon v januarju zamenjal za nekaj samote, zato se mu ne čudite, če ne bo preveč zainteresiran, ko se bodo na vratih pojavili obiski. Opazili boste tudi, da je nekoliko bolj zadržan in umirjen, vendar nikar ne skrbite – z njim ni nič narobe.

STRELEC

S svojim psičkom strelcem boste v decembru zelo dobro sodelovali, saj bo poslušen in ubogljiv, hkrati pa zelo igriv. Zamikala ga bo družba in težko ga boste odvrnili od simpatičnih psov v okolici. Dolgi jutranji sprehodi mu bodo pisani na kožo. Psiček strelec si bo januarja zlahka pridobil naklonjenost ljudi in prav tako tudi naklonjenost ostalih živali. Toda to je lastnost, ki kaže na dejstvo, da so radi najbolj občudovani.

KOZOROG

Otroci bodo vašim kozorogom v decembru najbolj odgovarjali, dokler jih ne bodo začeli nadlegovati; takrat znajo glasno zalajati in pokazati zobe. Če prebivate v mestu, si poskusite vsaj za vikende vzeti več časa in skočite s svojim psičkom v naravo, da pride na vrsto njegovih pet minut. Kar se tiče prostega časa, mu bo v januarju najbolj godil počitek, pretirano aktivno gibanje na svežem zraku pa mu ne bo najbolj pisano na kožo.

VODNAR

Psiček vodnar bo v decembru živahen in poln novih domislic, ki vas bodo na trenutke razjezile, še posebej, če ste po naravi bolj zadržani. Dobra družba bodo tudi sosedovi psi, s katerimi se bo tokrat odlično razumel. Če boste z napačnim pristopom porušili njihovo ravnovnovesje, lahko postanejo žalosteni in zaprti vase. Pozorni bodite tudi, da bodo v januarju šli ven ob približno istih urah, saj je to pes, ki ima rad red in ustaljen ritem.

RIBI

Pes, rojen v znamenju rib, bo v decembru muhast in na trenutke zagledan vase. Ko se bo odločil, da hoče na sprehod, mu boste težko nasprotovali. Zelo hitro bo tudi užaljen, vendar mu kljub temu ne smete vedno ustreči, saj bo potem postal preveč razvajen. Občutljivost in razdražljivost se v januarju umikata vstran. Postal bo samozavesten in odločen, kar pomeni, da si bo lastil vse, kar misli, da mu pripada.

error: Kopiranje teksta ni mogoče.