Aktualno

Pasji horoskop za februar in marec

Vas zanima, kaj napoveduje pasji horoskop za mesec februar in marec? Raziskovanje, umirjenost in v mesecu marcu ponovno razposajenost.

V februarske dni bodo vaši pasji prijatelji stopili svobodni, neodvisni in zaradi Sonca v znamenju vodnarja precej iznajdljivi. Ves čas bodo posvetili raziskovanju in večkrat bodo ušpičili kakšno zadevo, samo da bi jih opazili in se več ukvarjali z njimi. Proti koncu februarja prihaja energija Sonca v znamenju rib, ki bo umirjeno delovala na vas in na vaše pse. Želeli se bodo božati, manj bodo nervozni in nemirni, lažje bodo tudi dlje časa sami. V zadnjem delu marca pa se ponovno vrača razposajenost, saj Sonce preide v znamenje aktivnega ovna.

OVEN

Pes oven v februarskih dneh ne bo hotel biti privezan na vrvico, da med sprehodi slučajno česa ne zgreši ali ne zamudi. Njegova najljubša hrana bodo v večini čim bolj kakovostni briketi, po vaši hrani ne bo posegal, razen če mu jo boste ponudili. V prvi polovici marca, ko bo bolj umirjen, prihaja možnost, da ga lepo vzgojite. Zaradi ugodnih vplivov bo bolj poslušen in izredno skromen. Igrače mu ne bodo tako zelo pomembne. Pes oven bo v zadnjih dneh marca več kot hvaležen za vsako pozornost. Na trenutke sploh ne boste vedeli, da ga imate.

BIK

Pes, rojen v biku, bo v prvi polovici februarja popolno nasprotje samega sebe, kar vas bo celo nekoliko zaskrbelo. Veliko bo igre, ki ga tokrat ne bo dolgočasila, ampak motivirala k napredku in nagajivim dogodivščinam. Vedre narave bo sicer ves čas želel bližino, vendar nikakor ne na posesiven način, kot je običajno. Dolgi sprehodi mu v marcu ne bodo najbolj odgovarjali, boljše se bo počutil v okolici doma ali na domačem dvorišču, in sicer v vaši bližini. Ves čas vas bo izzival in želel, da se ukvarjate z njim. Dišali mu bodo priboljški.

DVOJČKA

V februarskih dneh bo psiček, rojen v zračnem znamenju, na vsakem koraku pripravljen na akcijo in kakšen nov podvig – z vami ali brez vas. Potreboval bo manj pozornosti, razgrizenih bo manj predmetov in morda se bo celo odločil, da ne bo spal doma. Pri svojem pasjem dvojčku boste v zadnjem delu marca, ko prihaja bolj agresivna energija, opazili nekaj drugačnosti. Nekoliko bo muhast, ves čas bo lajal in na trenutke bo preveč zagledan vase. Ko se bo odločil, da hoče na sprehod, mu boste težko nasprotovali. Zelo hitro bo tudi užaljen.

RAK

Nežne energije psička raka bodo v februarju prerastle v samozavest in odločnost na vsakem koraku. Vaš pasji prijatelj se bo končno znal postaviti zase in si izboriti svoj prav z glasnim laježem, ne da bi se oziral na vas ali preostale živali. Ne bojte se, da bi vaš pes v marcu ušel z drugim psom, saj vam bo preveč naklonjen in navezan na vas. Četudi bo zbežal za kratek čas, se bo znal pravočasno vrniti, saj bo njegov um še kako prodoren in izostren. Če boste nerazpoloženi, boste imeli z njim manjše težavice, saj takrat potrebuje še več pozornosti.

LEV

Vaš pasji prijatelj, rojen v znamenju leva, bo v februarju, ko bo užival z vodnarjevo vibracijo, še bolj pogumen in spontan. Zelo nerad se bo prilagajal ljudem ter živalim in zmeraj bo našel pot, da se naredi nevidnega, ko bo nekaj ušpičil. Četudi vam bo preveč nagajal ali povzročil škodo v vašem stanovanju, se nikar preveč ne derite nanj. V drugi polovici marca bo ves čas želel preživeti zunaj v naravi in težko mu boste dopovedali, da nimate dovolj časa. Dobra družba bodo tudi sosedovi psi, s katerimi se bo tokrat odlično razumel.

DEVICA

Pes, rojen v znamenju device, bo v sredini februarja najbolj odločen in prepričan vase. Glasnega lajanja brez razloga bo manj, saj se bo znal zamotiti z malenkostmi in si pričarati zanimivo vzdušje. Ustrezala mu bo vaša bližina, v družbi ostalih živali se ne bo dobro počutil, saj bo imel občutek, da ni v središču pozornosti. Občutljivost in razdražljivost se v zadnjem delu marca umikata vstran. Postal bo samozavesten, kar pomeni, da si bo lastil vse, kar bo mislil, da mu pripada. Igra s pasjimi prijatelji mu ne bo najbolj pisana na kožo.

TEHTNICA

Namenite v februarju svojemu psičku tehtnici več časa in energije, saj bo neizmerno užival, poleg tega vam bo tudi hvaležen. Če mu bo nekoliko dolgčas in ne bo vedel kaj bi sam s sabo, se spomnite kakšne nove igre, še posebej če je pes mlajši. Videli boste, da kar žari od zadovoljstva in sreče. Konec marca se lahko pojavijo težave s čezmerno težo, vendar bo gibanje doprineslo svoje. Druženje z ostalimi živalmi bo zanj tako pomembno, da lahko pozabi tudi na hrano. Dolgi jutranji sprehodi mu bodo pisani na kožo.

ŠKORPIJON

V februarskih dneh bo biti v vaši družbi in se čim več božati čisto po okusu psov škorpijonov. To znamenje je samostojen pes, ne laja po nepotrebnem, ne javka, če mora ostati sam doma, na sprehodu gre urejeno ob nogi in ga je lažje vzdrževati. Tako bo tudi zdaj, zato včasih zanj sploh ne boste vedeli. Vznemirijo ga lahko le druge živali. Tudi v marcu boste z njim zelo dobro sodelovali, saj bo poslušen in ubogljiv, hkrati pa zelo igriv in prisrčen. Zamikala ga bo hrana iz vašega krožnika.

STRELEC

Psiček, rojen v znamenju strelca, bo v februarju dobre volje, saj mu bo Sonce v vodnarju zelo naklonjeno. Izkazal se bo po svojih najboljših močeh, zato boste z njegovim obnašanjem tokrat več kot zadovoljni. Če bo v sredini marca preveč umirjen, se nikar ne ustrašite, saj bo potreboval več trenutkov, ko bo v tišini le razmišljal in opazoval okolico. V zadnjih dneh marca bo zopet pravi strelec – bolj nagajiv. Opazili boste, da resnično potrebuje ogromno svobode, sicer je nesrečen.

KOZOROG

Pes, rojen v kozorogu, bo v februarju zaradi povečane radovednosti najraje brskal po nepoznanem terenu. Prepričan, da lahko najde nekaj nenavadnega, bo vztrajal tudi takrat, ko boste začeli postavljati meje. Zaposlite jih z igro ali pa jih združite z otroki, ki jih bodo v zelo kratkem času prijetno utrudili in jim preprečili njihovo stikljivost. Njegovi najljubši trenutki bodo v marcu sprehodi v naravi in tek, kjer si lahko da duška in porabi svojo odvečno energijo. Če je mlajši, bo še veliko bolj fleksibilen.

VODNAR

Vaš psiček vodnar bo v februarju, ki je njegovo naklonjeno obdobje, zelo nagajiv in neposlušen, ampak globoko v sebi kljub temu zadovoljen. Vse pridige mu ne bodo prodrle skozi njegovo debelo kožo. Včasih se bo delal, kot da bi imel slabo vest. Obnašal se bo, kot da je glavni in težko mu boste dopovedali, da nimate ves čas časa za igro in ukvarjanje z njim. Otroci bodo vašim vodnarjem v zadnjih dneh marca najbolj odgovarjali, dokler jih ne bodo začeli nadlegovati; takrat znajo glasno zalajati in pokazati zobe.

RIBI

Dolgi jutranji sprehodi bodo za ribice v februarju pravi balzam, saj jih bodo prebudili. Nikar jih ne razočarajte s svojim dolgim spanjem, saj se lahko v jezi in nezadovoljstvu lotijo vaših predmetov. Pri hrani tokrat ne bodo izbirčni, bolj pomembno jim bo, da imajo ves čas na voljo vašo popolno pozornost. Z drugimi živalmi v marcu pes riba ne bo ravno povezan, razen s tistimi, ki si jih bo izbral sam. Če je že nekaj časa v vašem domu in boste kupili še eno žival, jo bo s težavo sprejel.

error: Kopiranje teksta ni mogoče.