Pasji horoskop za februar in marec

www.shutterstock.com
Kaj pravi pasji horoskop za meseca februar in marec? V februarske dni se bodo vaši pasji prijatelji podali s svobodno energijo Sonca v znamenju vodnarja. Razposajeni in željni novih dogodivščin se bodo z veseljem igrali in podili.

Malo bodo neprilagodljivi, v želji po tem, da naredijo kakšno novo neumnost, ali odkrijejo nekaj zanimivega. Od 19. februarja naprej, ko Sonce preide v znamenje rib, prihajajo bolj nežne energije, pravi pasji horoskop. S svojimi pasjimi prijatelji se boste še bolj povezali, tudi umirili se bodo. Konec marca pa prihaja s prehodom Sonca v znamenje ovna pravi naval energije in vaši pasji prijatelji bodo zopet bolj aktivni in razigrani.

OVEN

Vdanosti vaš pes oven v februarju ne bo poznal. Kar pa ne pomeni, da vas nima rad, ravno nasprotno. Vendar se bo hitro navdušil tudi za druga bitja, ljudi, mačke, želve. Na sprehodih mu bo hoja ob nogi prava težava. Hotel bo vohati, povsod po malem. Če je že nekaj časa v vašem domu in boste kupili še eno žival, jo bo v marčevskih dneh s težavo sprejel. Zato se poskusite v tem primeru njemu še bolj posvetiti, da se ne bo čutil odrinjenega.

BIK

Vaš bik se v februarskih dneh niti ne bo preveč trudil, da bi svojemu lastniku omogočil harmonično življenje. Na vsakem koraku bo uveljavljal svojo trmo. Vse pridige ne bodo prodrle skozi njegovo debelo kožo. Če hočete tega psa vzgojiti, ne smete popuščati žalostnemu pogledu. Potreboval bo igrače in uporabljal tudi vaše predmete. Z veseljem se bo v marcu večkrat podal na potep s sosedovim psom.

DVOJČKA

Vaš prijazni pes dvojček vas bo želel v februarju kljub mrazu spremljati na vsakem koraku. Nikar se ne poskušajte z izgovori izogniti sprehodu, ki ste mu ga obljubili. Ne čudite se, če boste v marčevskih dneh večkrat našli tujega psa stati pred svojimi vrati. Pustite svojemu štirinožnemu dvojčku njegove stike s pasjim zunanjim svetom, saj je to njegova poslastica za več dobre volje.

RAK

Vaš pasji prijatelj rak si bo v februarskih dneh zelo prizadeval, da vam ustreže. Zaradi tega tudi ne bo težko z njim živeti mirno in brez težav. Vse, kar bo potreboval, je delujoča, srečna družina ali prijazen lastnik. Prepira ne bo prenašal, raje se bo umaknil v svoj kotiček. Ob večerih bo v marcu nekoliko len, zato obstaja takrat nevarnost, da se mu začnejo kopičiti kilogrami. Poskrbite, da bo na urniku dovolj gibanja.

LEV

Dobro vzgojen, ubogljiv pes v znamenju leva bo v februarskih dneh vaše veliko veselje in hkrati presenečenje. Nerad bo plesal, kot mu gospodar žvižga in zmeraj bo našel poti, da se naredi nevidnega. Če mu boste pustili voljo pri stvareh, ki vam niso tako pomembne, bo pripravljen v marcu večkrat iti tudi poleg in narediti prostor, ko boste to hoteli. Nauči se tega, kar se želi naučiti – upoštevajte to.

DEVICA

Vaš pasji prijatelj devica se v februarju ne bo najbolj navezoval na vas, kot bi si morda želeli, zato ne zamerite, če bo še vedno samosvoj in samostojen. Kljub temu bo zvest in priljubljen, že iz navade. Privoščite mu elegantno košarico za spanje. Kar se tiče prostega časa, mu bo v marcu najbolj godil počitek, pretirano aktivno gibanje na svežem zraku in učenje pa mu ne bo najbolj pisano na kožo.

TEHTNICA

Tehtnica pes lahko v februarju cele dneve kuha zamero, pa ne boste vedeli, zakaj, saj bo zelo muhast in labilen. Če vam je nekaj zameril, potem zagotovo ne brez razloga, le, da ga bo težko spoznati. Bodite zmeraj enako pozorni do njega, tako bo tudi on najbolj uravnovešen in stabilen. V marcu bo nepredvidljiv in imel bo svoja pravila, ki jih bo spreminjal brez vsakega smiselnega razloga. Če ga boste poskušali razumeti, se bosta uskladila.

ŠKORPIJON

Vaša žival, rojena v znamenju škorpijona, bo imela v februarju silen občutek odgovornosti, in na trenutke bo že skoraj dolgočasna. Cele ure biti sam in paziti hišo bo povsem po njegovem okusu, zato se ne obremenjujte, če ga ne boste vedno vzeli s sabo. Če boste v marcu veliko potovali ali se dlje zadrževali v službi, boste imeli z njim manjše težavice, saj se zelo težko prilagaja in takrat potrebuje še več pozornosti.

STRELEC

Kompliciral vaš strelec v februarju ne bo, saj bo čisto zadovoljen s skromnimi malenkostmi. Njegovo ravnovesje pa se lahko hitro izgubi, če se v njegovi družini pojavi kriza, ali – še slabše – če ga mučijo ljubezenske skrbi. Psiček strelec se bo v marcu zelo občutljivo odzval na razpoloženje svoje okolice. Ne bo maral lenobe in je tudi pri drugih ne bo podpiral, saj bo sam ves čas razigran. Skrbno bo spremljal vsak vaš korak in skrbel, da ostanete v bližini.

KOZOROG

Tudi če bo vaš pes kozorog v februarju več časa sam, sploh ne bo žalosten, mu pa lahko vaši konflikti pokvarijo dan, zato poskusite biti ob njem čim bolj umirjeni. Čudovito se bo tokrat razumel z drugimi domačimi živalmi. Raje bo popustil, kot da bi se spustil v prepir. Ne bodite začudeni, če se bo v marcu odločil, da se bo kljub soncu raje več zadrževal v stanovanju ali hiši, kot da bi se z vami odpravil na daljši jutranji sprehod.

VODNAR

Vodnarjeva ljubosumnost vas lahko v februarskih dneh spravi v slabo voljo. Noben tuji pes ne bo smel njegovemu lastniku priti preblizu. V marcu vas bo vaš vodnar presenetil, saj bo ljubitelj otrok, če mu bo otrok ustrezal in se mu posvečal na ustrezen način. Ves čas pa mu bodo po glavi hodile neumnosti, zato ne bodite presenečeni, če se bo kar samostojno podal na kakšen sprehod in raziskoval v naravi ali na sosednjem vrtu.

RIBI

Samo tisti, ki se lepo zahvalijo, če uboga, bodo vredni njegove ljubeznivosti. Ko boste v februarju prepričani, da bi vogal ograje že moral biti končno dovolj prevohan, lahko vaš pes še dobrih pet minut dalje vohlja. Ko se bo odločil, da hoče na sprehod, mu boste v marcu težko nasprotovali. Zelo hitro bo tudi užaljen, vendar mu kljub temu ne smete vedno ustreči, saj bo potem postal preveč razvajen in bo poskušal prevladati.