Pasji horoskop za junij in julij

15. junija, 2020
Pasji horoskop pravi, da 21. junija preide Sonce v znamenje raka, kar na prvo mesto postavlja čustva. Ne bodite presenečeni, če bodo bolj občutljivi in če bodo manj zainteresirani za igro in akcijo.

23. julija Sonce preide v znamenje leva, kar prinaša optimizem, povezanost in veliko željo po iskanju središča pozornosti. Seveda bo v tem času zelo pomembno, da jih čim večkrat pohvalite.

OVEN

V junijskih dneh pričakujte, da bo ovnov temperament bolj koleričen in ves čas bo želel biti v središču pozornosti; tudi med ostalimi živalmi, kjer bo vsekakor sposoben prevzeti glavno vlogo, oziroma biti tisti, ki predlaga kakšno neumnost. V prvih dneh julija, ko jim bo še kako na kožo pisano toplo vreme, bodo živahnejši kot običajno. Čeprav so gurmani, ki težko funkcionirajo brez vaše hrane, se bodo proti koncu julija, ko bodo bolj samosvoji, zadovoljili s svojo.

BIK

Hrana za psa in psičko v znamenju bika v juniju, ko bosta zelo razigrana, ne bo na prvem mestu, zato ju boste z njo hitro zadovoljili, četudi bo na jedilniku samo osnovna hrana brez običajnih slastnih priboljškov. Z veseljem bosta proti koncu junija, ko ju bo v svoj primež ujela energija raka, dolgo spala in poležavala v jutranjih urah. Ob večerih bo njuna energija naraščala, zato bosta prava ljubitelja večernih, daljših sprehodov, ki pa naj bodo obogateni s počasnim tekom.

DVOJČKA

V junijskih dneh, ko bo Sonce potovalo po njunem znamenju, bosta najbolj razigrana psa pod soncem, tudi najbolj nagajiva in večkrat neposlušna. Otroci bodo v poletnih trenutkih oboževali psa dvojčka, saj ni muhast, ampak je vedno pripravljen na akcijo z njimi. Družba ostalih živali dvojčkom v juliju ne bo najbolj pisana na kožo, na trenutke bodo pravi samotarji, kar ni v njihovi navadi. V dobro voljo boste dvojčka v zadnjih dneh julija spravili, če mu boste ob večerih dovolili, da se stisne k vam.

RAK

Pasji prijatelj rak bo v zadnjih dneh junija žival, rojena pod srečno zvezdo. Razigran in nagajiv vam bo z veseljem delal družbo, kar koli boste počeli. Tudi ubogljivosti ne bo primanjkovalo, vendar na malce taktičen način. Ves čas bo v bližini nekoga v družini, ki mu dovoli popolnoma vse, do ostalih živali bo imel svojo navidezno distanco. Rakovi najboljši prijatelji bodo konec meseca julija otroci, ki ga zabavajo in mu venomer posvečajo ogromno pozornosti.

LEV

Junij bo v družbi vašega psička leva zelo pester, včasih tudi malce napet. Videli boste, da želi vaš kuža izkusiti vse, kar je možno, v ospredju bo tudi radovednost, ki se bo pokazala še posebej na dolgih sprehodih, zato ga imejte nekoliko bolj na očeh. Večkrat boste zasledili, da je celo nesramen do ostalih živali in preveč samosvoj. Ves čas bo želel biti v gibanju, prijale mu bodo tudi igre. Umiril se bo šele v zadnjih dneh julija, ko bo večkrat celo utrujen in zaspan.

DEVICA

V prvi polovici junija se pripravite na spremembe. Psiček, rojen v znamenju device, bo tokrat zelo igriv in pustolovski. Z veseljem in radovednim pristopom bo raziskoval, zato se vam lahko med sprehodom zgodi, da ga izgubite iz oči, saj bo v nenehni pripravljenosti, da odkrije kaj novega. Tudi v juliju ne bo nič drugače. Oboževal bo igro z drugimi živalmi in se večkrat spravil tudi nad večje pse, vendar se ne bojte – znal jih bo očarati s svojo prikupnostjo in nežnostjo.

TEHTNICA

Pes in psička, rojena v zračni tehtnici, bosta v juniju zelo razposajena. Čeprav je to pes, ki je običajno zelo pameten in radoveden, mu bo v tem obdobju za strogo upoštevanje pravil in nove trike primanjkovalo motivacije. Težko boste vzdrževali red, zato ne bodite presenečeni, če se ne bo znašel med najbolj čistimi. V juliju ga bodo zagotovo vsi opazili, saj bo znal očarati tako živali kot ljudi, ki jim lahko tudi dolgoročno zleze pod kožo.

ŠKORPIJON

Kuža škorpijon vam v prvi polovici junija ne bo dal miru. Potreboval bo veliko dogajanja in veliko vaše pozornosti. Užival bo v igri z otroki in bolj malo časa bo preživel za štirimi stenami. Psičke bodo želele biti čim lepše in urejene, zato jim privoščite obisk pasjega salona. Nekaj težav se nakazuje v julijskih dneh na področju vzgoje. Nikar ne pretiravajte z razvajanjem, saj bi lahko na psu škorpijonu pustilo posledice. Raje postavite meje in vztrajajte.

STRELEC

Urejenost ni ravno strelčeva vrlina, zato ne bodite presenečeni, če boste svojega psa zalotili, da se valja po blatu in občasno brska po smeteh. Bolj je stanovanje razmetano, boljše se bo počutil. Nagnjen bo k skrivanju čevljev, copat in ostalih predmetov, ki jih običajno še zgrize. Dobro bi ga bilo zaposliti z raznimi igrami. V drugi polovici julija se bo vse skupaj prevesilo v bolj umirjeno stanje in kuža strelec se bo najraje zavil v vaše naročje.

KOZOROG

Pes in psička, rojena v znamenju kozoroga, se bosta v juniju razveselila daljših sprehodov po travnikih in gozdu. Večkrat bosta samosvoja, željna raziskovanja, zato bodite budni. V prvi polovici julija se bosta najraje zabavala v družbi ostalih živali in ušpičila tudi kakšno majhno neumnost. Ko ju boste ošteli, bosta pogledala tako žalostno, da jima boste z lahkoto oprostili. Med vami se bo prepletala lepa energija.

VODNAR

Kužku vodnarju v junijskih dneh nikakor ne bo dolgčas, še najbolj zaradi tega, ker bo njihov um neprestano odprt za nove dimenzije razmišljanja. Imeli boste občutek, da so jim pomembne čisto druge stvari, kot ste vajeni običajno. V pasji družbi bosta vodnar in vodnarka v juliju, ko bosta zelo razigrana, zelo zaželena. Tokrat ne bosta silila v pretepe. Imela bosta pa tudi zelo visok, diplomatski in skoraj najvišji prag tolerance.

RIBI

Psička, rojena v znamenju rib, boste v junija težko prepričali, da se umiri. Tokrat ne bo zasanjan, kot je v njegovi navadi, ampak popolnoma buden in aktiven. Čeprav ste vajeni, da je njegovo obnašanje uglajeno, ne bodite presenečeni, če bo tokrat bolj razposajen in v določenih situacijah bolj flegmatičen. Zunanjost mu v juliju ne bo pomembna, pomembno mu bo le to, da se zabava in da ima na razpolago dovolj svobode. Njegova drža bo ponosna, žel bo številne pohvale.