Aktualno

Pasji horoskop za mesec avgust in september

Kaj pravi pasji horoskop za avgust? Vpliv Sonca v znamenju leva bo zagotovo prinesel srečo, veselje in predvsem željo po dogajanju.

Pasji prijatelji se bodo želeli pokazati, dokazati in izstopati. Težko jim boste sledili, saj bodo zelo razposajeni. Nato se 22. avgusta Sonce zavihti v znamenje device. Tokrat bodo psi bolj poslušni, pridni in disciplinirani. V negativnem smislu se lahko večkrat zaprejo vase brez pravega razloga. V zadnjem delu septembra, ko bo čutiti vpliv Sonca v tehtnici, bo na prvem mestu iskrena ljubezen. Pasji prijatelji se bodo prelevili v prijetna nežna in pokorna bitja.

OVEN

V avgustu bo vaš pes oven odlična družba otrokom in tistim, ki mu po navadi niso ravno najboljša izbira. Intuitivno bo začutil vaše razpoloženje in se temu primerno tudi odzival. Ne pozabite, da čuti tudi, kaj vas obremenjuje. Če boste v septembru zamenjali okolje, boste imeli z njim manjše težavice, saj se zelo težko prilagaja in imel bo občutek, da se mu ne posvečate dovolj. Če bo užaljen, ne pozabite na kakšen slasten priboljšek. Najbolj bo užival na travniku.

BIK

Psu biku boste v avgustu postavili nekaj navideznih mej, vendar le takrat, ko bo poslušen. Večkrat boste imeli občutek, da vas namensko jezi, samo da bi vzbudil kanček pozornosti in si pridobil več časa v vašem naročju. Najboljše se boste z njim razumeli zunaj na prostem, saj se bo znal na vsakem koraku zamotiti sam s sabo in uživati. Psičke bodo v septembru hrepenele po lepoti in urejenosti, zato je priporočljivo, da jim privoščite obisk pasjega salona.

DVOJČKA

Pes dvojček bo zaradi energije leva v avgustu igriv in na trenutke nekoliko nadležen, še posebej, če je še mlajši. Ves čas mu bodo po glavi hodile takšne in drugačne neumnosti, zato ne bodite presenečeni, če se bo podal na kakšen sprehod in raziskoval v naravi ali na sosednjem vrtu, seveda brez dovoljenja. Občutljivosti in zdravstvene težave bodo tudi v septembru spontano izginile neznano kam, vaš pes pa bo kar naenkrat prekipeval od energije.

RAK

Zvestoba bo v avgustu lepa vrlina vašega raka. Glasnega lajanja brez konkretnega razloga bo manj, saj se bo znal zamotiti z malenkostmi. Ustrezala mu bo vaša bližina, v veliki družbi se ne bo dobro počutil, saj bo imel občutek, da ni v središču pozornosti. S prilagajanjem v domačem okolju ne bo nobenih težav. Težko se boste psu raku v zadnjem delu septembra uprli, da mu vedno znova ne ustrežete. Znal si bo izboriti tisto, kar meni, da mu pripada. Ne popuščajte preveč.

LEV

Če imate v mislih izlet v naravo, vzemite psa leva s seboj, saj bo neizmerno užival, popolnoma bo tudi sproščen. Popestritev z vami bo zaradi dobre volje, ki mu jo bo podarjalo Sonce v njegovem znamenju, še kako prav prišla. Ne bodite začudeni, če se bo vaš pes lev v septembru odločil, da se bo raje več zadrževal v stanovanju ali hiši, kot da bi se z vami odpravil na daljši jutranji sprehod. Po drugi strani bo deloval, da mu je dolgčas in da ne ve, kaj bi sam s sabo.

DEVICA

Glasna družba psu, rojenemu v devici, v avgustu kljub splošni razigranosti ne bo najbolj ustrezala, zato se ne čudite, če se bo, ko boste imeli obiske, umaknil v svoj kotiček. Z veseljem se bo pritihotapil tudi v vašo posteljo in čakal, da ga pobožate in sprejmete. V septembru boste s svojo devico zelo dobro sodelovali, saj bo poslušna in ubogljiva. Druženje bo za devico v zadnjih dneh septembra tako pomembno, da lahko pozabi na ostale obveznosti in red, ki ga običajno zelo spoštuje.

TEHTNICA

V avgustu se boste spraševali, ali je pes, rojen v znamenju tehtnice, žalosten, saj bo zelo zadržan in ne preveč prijateljsko naravnan do vseh drugih hišnih ljubljenčkov. Glasne družbe otrok tokrat ne bo prenašal, saj mu bo šla na živce. Poiskal si bo kotiček in užival v svojem miru, seveda ob zadostni količini vode. Še posebej psičke bodo želel biti v zadnjih dneh septembra urejene, zato jim privoščite kopel in nego, da bodo uživale in se temu prepuščale.

ŠKORPIJON

Pes škorpijon se bo v avgustu sprehajal v svojem svetu, zato mu ne bo težko počakati doma in se zabavati, medtem ko imate vi svoje obveznosti. Ob večerih bo zaradi sopare nekoliko len, zato obstaja takrat nevarnost, da se mu začnejo kopičiti kilogrami. Poskrbite, da bo na urniku dovolj gibanja. Nikar ga ne razočarajte s svojim dolgim spanjem, saj se lahko v nezadovoljstvu loti vaših čevljev. Pri hrani tokrat tudi v septembru ne bo izbirčen.

STRELEC

Psiček in psička, rojena v znamenju strelca, vas bosta v avgustu želela prepričati, da sta najboljša. Ob večerih pričakujte nekaj lajanja, še posebej, če jima bo dolgčas. V septembru prihaja več želje po igri. Ves čas vas bodo izzivali in si želeli, da se ukvarjate z njimi več kot običajno. Samoto bodo težko prenašali, zato se pripravite na tarnanje, če bodo dlje sami doma. Če se odpravljate za dlje časa, jim raje organizirajte varstvo. Dišala jim bo vaša hrana, nagnjeni bodo k rahlemu izsiljevanju.

KOZOROG

Kozorog bo z veseljem pridno počakal doma, če se boste odpravili tja, kamor ga ne morete vzeti s sabo. Zelo bo prilagodljiv in pripravljen potrpežljivo razumeti vaša navodila. Opazili boste, da je pri hrani nekoliko bolj izbirčen. Septembrski dnevi ga bodo privabili na sosedov travnik ali gozd, kjer bo sproščeno divjal in si nabiral energijo v dobri družbi ostalih psov. Ne bodite presenečeni, če bo ob večerih že predčasno zaspal, saj se mu lahko pojavi kronična utrujenost.

VODNAR

Vodnar bo v avgustu hrepenel po presenečenjih, zato je pravi čas, da ga nagradite z novimi igračami ali zanimivo igro. Presenetili ga boste tudi, če ga boste vzeli s seboj na daljšo pot in mu posvetili več pozornosti. Nekoliko bo pes vodnar v septembru zadržan in samosvoj. Ko se bo odločil, da hoče na sprehod, mu boste težko nasprotovali. Zelo hitro bo tudi užaljen, vendar mu kljub temu ne smete vedno ustreči, saj bo potem postajal vedno bolj razvajen.

RIBI

Poskusite se v avgustu psu, rojenemu v znamenju rib, posvetiti bolj kot običajno; kmalu vam bo izkazal svojo iskreno hvaležnost. Ob večerih bo utrujen od igre zaspal, najraje v vaši postelji, ki bo tokrat njegovo varno zavetje. Njegove aktivne misli in energije se bodo v septembrskih dneh malce umirile. Zanimalo ga bo družinsko okolje, v katerem bo neizmerno užival, velika bo tudi želja po prehranjevanju za vašo mizo. Razmislite, ali mu boste vedno ustregli.

 

 

 

 

 

error: Kopiranje teksta ni mogoče.