Pasji horoskop za mesec junij in julij

Kaj pravi pasji horoskop za mesec junij in julij? V junijskih dneh pričakujte od svojih pasjih prijateljev več nagajivosti in akcije.

Pasji horoskop napoveduje v junijskih dneh zaradi vpliva Sonca v dvojčkih več pasje nagajivosti, razpršenosti in želje po neprestanem dogajanju.

Ne bodite presenečeni, če bodo imeli več energije kot običajno. 21. junija, ko Sonce preide v znamenje raka, se bo vse skupaj malce umirilo. Na plano bodo stopila intenzivna čustva, lahko se pojavi tudi nekaj užaljenosti zaradi nepomembnih malenkosti. Pozornost bo tista, ki jim bo godila. 22. julija prihaja spet bolj sproščen čas. Sonce v levu bo iz vaših psičkov izvabilo najboljše lastnosti in optimistično energijo.

OVEN

Bodite s svojim ovnom v juniju pripravljeni na številne sprehode, ki bodo trajali več kot nekaj minut. Nikakor ne bo želel biti privezan na vrvico, da med sprehodi slučajno česa zanimivega ne zgreši. O umirjenosti tokrat ne bo sledu. V julijskih dneh bo zanj najbolj pomembna igra. Ves čas vas bo izzival in želel, da se ukvarjate z njim. Samoto bo težko prenašal. Dobra družba bodo tudi sosedovi psi, s katerimi se bo tokrat za spremembo odlično razumel.

BIK

Pes bik bo v juniju živahnejši in aktivnejši kot običajno. Najboljše se bo počutil v družbi mlajših, saj mu bodo posvečali vso svojo pozornost. Na kožo mu bo pisano tudi potepanje, kjer bo neizmerno užival in raziskoval. V juliju bo pokazal najboljšo plat svojega značaja in vas skoraj na vsakem koraku pozitivno presenetili s svojo ponosno držo. V zadnjih dneh julija bo nihal iz ene skrajnosti v drugo. Na vsak način ga bo mikala vaša hrana, imel bo tudi dneve, ko ne bo pravega teka.

DVOJČKA

Če vam bo dvojček v juniju preveč nagajal, je to posledica nemira, ki se bo zaradi vibracij dvojčkov naselil v njem. Povzdignjen glas tokrat ne bo najboljše zdravilo, saj bi se mu lahko s tem celo zamerili. Potreboval bo veliko svobode in pozornosti. V juliju bosta psička in pes dvojčka muhasta in na trenutke zagledana vase, ter včasih neprilagodljiva. Ko se bosta odločila, da hočeta na sprehod, jima boste težko nasprotovali. Zelo hitro sta lahko tudi užaljena, vendar jima ne smete vedno ustreči.

RAK

V junijskih dneh boste opazili, da je pes rak v določenih situacijah nekoliko bolj trmast in nezadovoljen. Njegova posesivnost vas lahko spravi v slabo voljo, noben tuj pes vam ne bo smel priti preblizu, saj vas bo vaš kuža ves čas varoval. V juliju boste opazili nekaj nezadovoljstva in utrujenosti. Razdvojenost v njegovem okolju je za raka najhujše, pa čeprav je na sprehodu in se vi ukvarjate z njim. Če pa gredo njegovi prijatelji vsak svojo pot, se mu podrejo sanje.

LEV

Vaš pasji prijatelj lev se bo v juniju, ko bo prekipeval od energije, smukal sem ter tja, in poskušal zase najti čim več zabave in zanimivih reči. Všeč mu bodo predvsem copati in čevlji, zato jih skrbno varujte. Večkrat ga bo mučila nespečnost, zato ne bodite presenečeni, če boste v poznih večernih urah zaslišali lajanje. V juliju bodite bolj pozorni na njegove kosti in zobe, saj bo nekoliko neroden, kljub temu pa še vedno kot običajno zelo pogumen, še posebej tam, kjer ni zaželeno.

DEVICA

Devica bo tisti pes, ki se bo v juniju znal postaviti zase in tudi v živalskem krogu zahtevati svoje pravice in si lastiti prevlado. Težko mu boste dopovedali, da ni sam v hiši in da je žal treba upoštevati določena postavljena pravila. V juliju se bo najraje igral z otroki in naskrivaj raziskoval sosedov vrt, ko bo le našel priložnost. Težko mu boste sledili. Njegovi najljubši trenutki v zadnjih dneh julija bodo sprehodi v naravi in tek po polju, kjer si lahko da duška in porabi svojo odvečno energijo.

TEHTNICA

Ljubosumnost bo lastnost, ki jo boste v juniju pri tehtnici opazili tolikokrat, da vas bo zmotila. Poskušali boste dopovedati, da si je hrano in igrače treba deliti, vendar bolj neuspešno, saj si bo vaš psiček naredil svoj načrt. Več tolerance in prilagodljivosti prihaja v juliju, takrat bo tudi več prijetnih pripetljajev. V zadnjih dneh julija bo vaš pes tehtnica čustven in občutljiv, zato bodite pozorni, da ne povzdigujete glasu, ker bi vam lahko zameril in se čutil zapostavljeno. Če bo videl, da se je kakšna žival znašla v težavah, ji bo pripravljen pomagati.

ŠKORPIJON

Vaš psiček škorpijon bo v juniju igriv in razposajen, vendar le v vaši družbi. Z drugimi živalmi ne bo ravno na valovni dolžini, razen s tistimi, ki si jih bo izbral sam. Če je že nekaj časa v vašem domu in boste kupili še eno žival, jo bo s težavo sprejel. Potreboval bo veliko pozornosti. V juliju bo pes škorpijon odločen in prepričan vase in v svoja dejanja. Glasnega lajanja brez razloga bo manj, saj se bo znal zamotiti z malenkostmi in si pričarati prijetno vzdušje. Ustrezala mu bo vaša bližina.

STRELEC

Vedno veder in razigran strelec se bo v juniju poigraval z vašo potrpežljivostjo, še posebej v kuhinji in jedilnici, kjer bo ves čas spremljal dogajanje in skušal priti do kakšne dobrote. Tudi ostalih stvari ne bo najbolj ubogal in poslušal, dovolite mu nekaj sprostitve. V juliju bo bolj discipliniran in pripravljen na učenje ter sledenje pravilom. Z njimi bo vsak, ki bo želel, takoj našel skupen jezik, saj je igra njegovo najljubše opravilo. Na pohajanjih po gozdu boste ves čas na preži, saj ga bodo mikali neodkriti kotički.

KOZOROG

Vaš pasji prijatelj, rojen v znamenju kozoroga, bo v junijskih dneh gibčen in spontan. Zelo nerad se bo odzival na vaše žvižge in ta neposlušnost vas lahko razjezi. Četudi vam bo nagajal ali povzročil škodo v vaši kuhinji ali shrambi, bo uporabil žalosten pogled, da se vam prikupi. V juliju se bo izkazal po svojih najboljših močeh, zato boste z njegovim obnašanjem zadovoljni. Če bo preveč umirjen, se nikar ne ustrašite, saj agresija ni ravno njegova lastnost. V zadnjih dneh julija, ko bo bolj aktiven, ga večkrat peljite na daljši sprehod.

VODNAR

Presenečeni boste nad vodnarjevo iznajdljivostjo, z veseljem se bo družil s sosedovimi živalmi, tudi tistimi, na katere občasno laja. Privoščite mu v juniju več sproščene igre in več gibanja na prostem, kar mu bo pisano na kožo. Zmedenost naj vas ne prestraši. Z njim se boste lahko odpravili kamorkoli, saj ne bo povzročal nobenih težav. Če boste imeli občutek, da se je vaš psiček v juliju bolj poreden kot običajno, je lahko to posledica njegove napetosti, če ima občutek, da se premalo ukvarjate z njim.

RIBI

Pazite, da ne boste v juniju preveč povzdigovali svojega glasu, saj lahko psa ribico s tem prestrašite ali vznemirite. Več boste pri njem dosegli z umirjeno besedo in s prilagajanjem. V juliju boste s svojim psom ribo zelo dobro sodelovali, saj bo poslušen in ubogljiv, hkrati pa zelo igriv. Zamikala ga bo družba in težko ga boste odvrnili od simpatičnih psov v okolici. Druženje bo zanj tako pomembno, da lahko pozabi tudi na hrano. Dolgi jutranji sprehodi mu bodo pisani na kožo.