Pasji horoskop za oktober in november

9. oktobra, 2021
Kaj napoveduje pasji horoskop za meseca oktober in november? To nam je povedala Sara Vajdič.

V oktobrske dni bodo pasji prijatelji stopili z energijo Sonca v znamenju zračne tehtnice. Mirne energije, ki se bodo prepletale, jih bodo vabile v počitek in prijetno druženje. Znali boste poiskati skupen jezik z njimi, psički pa bodo na vsakem koraku želeli biti, kar se da, pravični. Sonce preide 23. oktobra v znamenje vodnega škorpijona, ki prebuja moč in pogum vaših štirinožnih prijateljev. Težko jih boste v tem obdobju umirili in prepričali, da nekaj zanje ni dobro. Psičke vseh pasem bodo stavile na lepoto in svoj zapeljivi pogled, zato jih skušajte čim bolj razvajati. 22. novembra pa prihaja optimistično obdobje, saj Sonce preide v znamenje strelca.

OVEN

Opazili boste, da ima vaš pes, rojen v znamenju ovna, v oktobru bolj kot običajno rad dobro okusno hrano, zato ne bodite presenečeni, če se briketov ne bo niti dotaknil, v isti minuti pa vas bo žalostno gledal in prosil, da mu odstopite svojo hrano. V novembrskih dneh se bo z veseljem potepal in ves čas raziskoval. Spoznali boste, da je sam sebi dovolj, če je zadovoljen in seveda sit. Lažje kot običajno se boste povezali s psičkom ovnom na globlji ravni.

BIK

Bikec bo v oktobru len, zapečkarski in celo malce zoprn. Nato prihaja v novembru obdobje, ko si bo vse zaželel takoj in zdaj. Besede ‘ne’ ne bo želel slišati, izogibal se bo redu, ki ga želite ustvariti. Včasih bo v svoji razposajenosti šel tako zelo daleč, da bo z vaše strani zagotovo sledila kakšna manjša kazen. V drugi polovici novembra bo postal pravi mali pustolovec, ki ves čas išče nekaj, da bi se zamotil, četudi samo za kratek čas.

DVOJČKA

Zaradi čutnosti in prikupnosti bo vaš pes dvojček v oktobrskih dneh zelo zaželen v pasji in živalski družbi nasploh. Na videz preprost, pohleven in dobrodušen, bo sposoben nenadnih strasti, ki bodo toliko bolj divje in nepričakovane, ker so zorele počasi. Zanj bo v novembrskih dneh najtežje začeti zdravo se prehranjevati. Ko pa se enkrat spravi v pogon, ga nič več ne more ustaviti. Kljub hladnim dnem bo imel zadnje dni v novembru veliko energije.

RAK

Na začetku oktobra prihaja nekaj občutljivosti, ki se bo dotaknila še posebej psičk rakic. Marsikaj vam lahko zamerijo in narobe ocenijo kakšen vaš namig, vendar se ne obremenjujte, saj bo njihovo razpoloženje v novembru že stabilnejše. Trudili se bodo, da bi čim več časa preživeli v družbi mlajših otrok, ob katerih se bodo popolnoma sprostili. Občutljivost se konec novembra popolnoma umika iz obzorja.

LEV

Če je vaš lev še mladiček, bo v oktobrskih dneh zelo aktiven in nagajiv, starejši levi pa bodo nekoliko bolj lenobni. Potrebovali bodo več spanja, zato vas lahko večkrat presenetijo in se raje udobno namestijo, namesto da bi šli zgodaj zjutraj na sprehod v mrzlem vremenu. V novembru se bodo lahko psi levi pohvalili s posebno lepoto in eleganco ter privlačnostjo za nasprotni spol. Prihaja tudi zaljubljenost, ki bo še bolj izrazita pri psičkah.

DEVICA

Psi device bodo v oktobru bolj sproščeni in razposajeni kot običajno. S simpatičnim pogledom se vam bodo hoteli prikupiti na vsakem koraku. Ves čas se jih bo lotevala lakota, iskali bodo tudi pasje priboljške, vendar jih je dobro nadzirati, saj bodo občasno, če se ne bodo počutili najboljše, nagnjeni k pretiravanju. V novembru jim bo najbolj prijal počitek. Z veseljem se bodo zleknili v svoj kotiček in hrepeneli po dotikih in lepih besedah.

TEHTNICA

Psu tehtnici bodo v začetku oktobra planeti zelo naklonjeni, zato se bo občutno dvignil njegov pogum, trma pa se bo umaknila. Na prvi pogled bo v novembrskih dneh pes tehtnica deloval lenobno in hladno, vendar se bo v več situacijah izkazal kot izjemno bister in vztrajen. Njegova glavna motivacija bo vzeti in shraniti, včasih se ga lahko polasti tudi izjemna lakomnost. Življenje bo zanj pestro, vendar na njegov način, saj bo užival v svojem svetu.

ŠKORPIJON

V začetku oktobra se bo pes, rojen v škorpijonu, želel počutiti pomembno, zato bo težko deloval z ostalimi živalmi. Lahko se počutiti ogrožen in lahko celo zapade v manjšo depresijo. Najbolj se bo razživel ob učenju pasjih trikov, ker je izjemno bistra žival, ki zna logično razmišljati in lahko premaga skoraj vsakega tekmeca. Radi bodo urejeni, zato bodo veseli tudi takrat, ko jih boste skopali. V zadnjih dneh novembra bodo pričakovali, da jim nudite vse, kar je v vaših močeh; prepustili se bodo razvajanju.

STRELEC

Ne bodite presenečeni, če se bo v oktobru vaš pes strelec večkrat znašel na sosedovem vrtu ali v sosednji ulici. Učenje mu bo tuje, izmikal se mu bo, želel bo le raziskovati in čim več pohajkovati. Najbolj ga bo mikalo popolnoma neznano okolje. Do psov nasprotnega spola bo strelka v novembrskih dneh hladna in zadržana, zato na sprehodih z njo ne boste imeli težav, poleg tega pa bo tudi zelo zvesta. Zmede jo lahko le kakšna druga žival, še posebej, če bo na njenem najljubšem prostoru.

KOZOROG

V oktobru, ko prihajajo nežne in umirjene energije, se lahko vaš pes kozorog še bolj naveže na otroke, ki bodo njegovi najboljši prijatelji. Opazili boste, da bodo vaši psički sinonim trdnosti, stabilnosti in varnosti. Psičke kozoroginje bodo v novembru delovale umirjeno, čustveno, vendar samozavestno in pogumno. Če je preveč navezana na svoje predmete in igrače, lahko postane celo agresivna do drugih živali in ljudi. Ker je zvesta in konservativna, ne bo nikamor ušla.

VODNAR

Opazili boste, da se vaš pes vodnar težko prilagaja na nenadne spremembe in ne prenese, če kdo pozabi nanj in na njegove navade. Hrepenel bo po pozornosti; če mu ne boste ustregli, pričakujte glasno lajanje. Na začetku novembra prihaja nekaj čustvene občutljivosti, ki se bo odražala še posebej pri tistih psih vodnarjih, ki živijo sami z lastnikom. Ne ustrašite se začasne trme ali morebitne užaljenosti, saj bodo psički vodnarji v zadnjih dneh novembra spet zadovoljni.

RIBI

Psi ribice se bodo v oktobru z veseljem še bolj globoko povezali z vami. Kamorkoli se boste podali, vam bodo želeli slediti. Večkrat jih ne boste znali razumeti v pravi smeri in takrat se pripravite na trmoglavost. V novembrskih dneh se jim bo povečal tek, za gibanje pa bo vedno manj interesa. Ohranite rutinske sprehode, da se ne bodo po nepotrebnem začeli kopičiti odvečni kilogrami. Dovolite svojemu psu ribici konec novembra, da uživa.