Pasji horoskop za oktober in november

Na začetku oktobra se bodo psi prelevili v prave umirjene prijatelje, ki se izogibajo konfliktom. Sonce v znamenju tehtnice bo do 22. oktobra, ko preide v škorpijona dovajalo prijazen pristop in željo po toplini.

Nato prihaja obdobje škorpijona, ki ne bo najbolj enostavno. Polno bo vzponov in padcev, strasti in užaljenosti. Če jim ne boste takoj ustregli, lahko postanejo nevzdržni, nekateri bodo tudi izsiljevali. 21. novembra se vračajo vaši pasji optimisti, saj Sonce preide v znamenje ognjenega strelca. Na vsakem koraku bodo iskali pustolovščine.

OVEN

Sonce v škorpijonu bo na psičke, rojene v ovnu, vplivalo malce negativno. Njihova energija in želja po gibanju se bo povečala do takšne mere, da ne bodo v svoji vzhičenosti upoštevali nobenega pravila. Opazili boste tudi občasno nezainteresiranost, zato mu prihranite kakšen jutranji sprehod, saj mu boste s tem naredili veliko uslugo. Vsekakor bo imel v novembru znanje v malem prstu, vaša pravila pa naj kljub temu ostanejo zakon.

BIK

S svojim bikom se boste na začetku oktobra odlično razumeli. Vez, ki se bo stkala med vama, bo neverjetna, tudi sam se bo na vse pretege trudil, da se imata čim lepše. Nekaj napetosti lahko konec oktobra nastane, če mu ne boste dovolili, da se obnaša tako, kot si zamisli, vendar določena pravila delujejo v njegovo dolgoročno dobro. Občutljivost bo tudi, če ga boste novembra večkrat kregali, hitro izginila, še posebej če ga boste večkrat vzeli s sabo.

DVOJČKA

Psiček, rojen v zračnem znamenju, bo v prvi polovici oktobra prisoten povsod, kjer bo dišalo po dobri hrani. Težko mu boste dopovedali, da ne more ves čas prositi za prigrizke. Več pozornosti bo namenjal živalim, ki mu bodo odlična motivacija za igro. Nikakor ne bo hotel biti v novembrskih dneh privezan na vrvico, z razlogom, da med sprehodi doživi čim več pestrega. Prihaja možnost, da ga lepo vzgojite, saj bo zaradi ugodnih vplivov poslušen in izredno skromen.

RAK

Pes rak vas bo v oktobrskih dneh ves čas malce izzival in želel, da se ukvarjate z njim. Samoto bodo težko prenašali, zato se pripravite na glasno lajanje, če bo dlje časa sam doma. Otroci bodo rakom še kako odgovarjali, dokler jih ne bodo začeli obremenjevati; takrat je prav, da se postavite zanje. V novembru se lahko pojavijo težave s čezmerno težo, vendar bo gibanje doprineslo svoje, saj bodo ves čas v pogonu.

LEV

Simpatičnost psičkov levov bo v oktobru, ko bo nanje ugodno vplivalo Sonce v tehtnici, prav prikupna. Njihova najboljša družba bodo osamljeni, s katerimi se bodo znali zabavati in jim kratiti čas. Njegovi najljubši trenutki bodo sprehodi v naravi in tek po polju, kjer si lahko dajo duška in porabijo svojo odvečno ognjeno energijo. Če je vaš lev mlajši, bo v novembru še veliko bolj prilagodljiv in energičen, včasih ga boste celo težko nadzirali. Opazili boste, da resnično potrebuje ogromno svobode.

DEVICA

Pes devica bo v zadnjem delu oktobra živahen, vendar le v vaši družbi. S tistimi, ki mu niso blizu, ne bo ravno povezan, razen s tistimi, ki si jih bo izbral sam. Če ima zdravstvene težave, se mu skušajte še bolj posvetiti, da se ne bo čutil odrinjenega. Pes devica se bo v novembru močno razveselil zadev, ki bodo povezane z novimi igračami ali priboljški. Zelo sproščeno se bo počutil tudi na sosedovem vrtu, kjer bo sklepal prijateljstva.

TEHTNICA

Za vašega psa, rojenega v znamenju tehtnice, bodo dnevi v oktobru, ki jih bo polepšalo Sonce v tehtnici, najlepši čas. Z veseljem vam bo razposajeno sledil pri vaših podvigih. Imel bo veliko energije, zato mu privoščite kakšen sprehod več, da mu pokažete svojo naklonjenost. Hvaležen vam bo za vsak korak, ki bo drugačen od običajnega. Na dan bodo tudi v novembru prišle vse njegove pozitivne plati in na trenutke ga sploh ne boste prepoznali; seveda v dobrem smislu.

ŠKORPIJON

V oktobrskih dneh se boste razveselili prijetne in tople energije svojega pasjega prijatelja, rojenega v znamenju škorpijona. Veliko bo božanja in zelo malo prepriranja. Drugačna zgodba sledi v novembru, prihajata povečana impulzivnost in strast, s katerima bo želel premagati vse ovire – svoje in vaše. Nikar takoj ne popuščajte, saj lahko s tem povzročite, da bo pes želel prevladati nad vami.

STRELEC

Čeprav je strelec zelo odprt in optimistično naravnan pes, bo v oktobrskih dneh v svojem svetu, zato mu ne bo težko počakati doma, medtem ko ste vi v službi. Ob večerih bo len, zato obstaja takrat nevarnost, da se mu začnejo kopičiti kilogrami. Poskrbite, da bo na urniku dovolj gibanja in razgibane rekreacije. Če so prisotne težave v družini ali kakšni konflikti, se bo z veseljem pridružil otrokom in jim nudil svojo toplino in ljubezen.

KOZOROG

Kozorog bo v oktobru iskal svoje bližnjice. Vendar naj vas ne bo strah; četudi bo zbežal za kratek čas, se bo znal vrniti, saj bo njegov um izostren. V novembru bo dobre volje, saj mu bo Sonce v znamenju škorpijona zelo naklonjeno. Izkazal se bo po svojih najboljših močeh, zato boste z njegovim obnašanjem tokrat izredno zadovoljni. Če bo preveč umirjen, se nikar ne ustrašite, saj bo konec novembra potreboval več trenutkov, ko bo v tišini le razmišljal.

VODNAR

S psom vodnarjem boste v oktobru zaradi energije tehtnice zadovoljni, le v stanovanju ga boste težko zadržali. Čas bo želel preživeti zunaj v naravi in težko boste dopovedali, da morate tudi sami kaj postoriti. Dobra družba bodo tudi sosedovi psi, s katerimi se bo razumel le krajši čas. Novembrski dnevi vam in vašemu psu prinašajo manjše obremenitve, zato bodite v komunikaciji bolj previdni.

RIBI

Psiček, rojen v znamenju rib, bo v oktobrskih dneh deloval, da mu je dolgčas in da ne ve, kaj bi sam s sabo, zato ga poskusite zaposliti z igro. Občutljivost in razdražljivost, ki sta že nekaj časa prisotni, se na začetku novembra počasi umikata vstran. Postal bo bolj samozavesten in odločen, kar pomeni, da si bo lastil vse, kar misli, da mu pripada. Igra s pasjimi prijatelji mu ne bo najbolj všeč, saj bo v njegovih mislih ves čas prisotno ljubosumje.