Pes zavohal infekcijo in rešil svojo 22-letno skrbnico

14. novembra, 2020
Veliko je zgodb, ko so skrbniki prepričani, da so jim prav psi zavohali določeno bolezen. Britanki Levi Carter je pes zavohal infekcijo.

Britanki Levi Carter se je nedolžen obisk frizerja skoraj spremenil v tragedijo. Odločila se je za barvanje las in ko ji je frizer nanesel barvo, jo je pričelo močno peči. Frizer je nanos hitro odstranil, toda bilo je že prepozno, reakcija se je že zgodila. Tistega dne zvečer je Levi začela krvaveti in odšla je v bolnišnico, kjer so jo zdravili zaradi opeklin tretje stopnje!

Doma so opekline postajale vedno bolj boleče, a najbolj je Levi skrbelo, ker se okoli njene glave ves čas mota njen kuža Chico. Stalno je želel ovohavati predel lasišča, kjer so bile opekline. To je spodbudilo Levi, da se je še enkrat odpravila v bolnišnico, kjer pa so ugotovili, da je res prišlo do infekcije in da se je vrnila še ravno pravi čas.

”V bolnišnico sem se vrnila samo zato, ker me kuža ni in ni pustil pri miru, vseskozi je vohljal okoli moje glave. Ne vem, kaj bi se zgodilo, če ne bi šla tja. Morda me ne bi bilo več. Chico mi je rešil življenje,” je povedala Levi.