Picerija na škatle pic natisnila fotografije psov iz zavetišča

11. marca, 2020
Ko se nekaj dobrega prične, je verižna reakcija, ki sledi zelo razveseljiva. Pred časom smo poročali, kako je pivovarna na svoje pločevinke natisnila fotografije psov iz zavetišča. Malce kasneje je to storila tudi picerija …

Za enak korak se je odločila picerija Just Pizza iz New Yorka. Kartonaste škatle, v katerih razvažajo pice, so odslej ‘olepšane’ s simpatičnimi fotografijami zapuščenčkov. Pri akciji sodelujejo z organizacijo Niagara Society for the Prevention of Cruelty to Animals, ki se bori proti trpinčenju in izkoriščanju živali.

Vsak kuža s kartonaste škatle nagovarja ljudi – pod fotografijo je tudi kratko besedilo, denimo: ”Živjo! Sem Hooch in star sem 5 let. Živim v centru Niagara, toda z veseljem bi živel s teboj.”

”Vedno smo na preži za tem, kako vračati skupnosti in sodelovanje z Niagara SPCA se nam zdi čudovito. Upam, da bodo naše stranke tako uživale v fotografijah simpatičnih psov, kot mi, ter seveda, da bo čimveč psov na ta način dobilo topel dom,” je povedala lastnica restavracije Mary Alloy. Picerija vsakemu, ki se odloči psa s škatle posvojiti, podari tudi bon za 50 evrov.