Posvojila psa in ugotovila, da je to psička, ki jo je v otroštvu izgubila

25. januarja, 2020
Fotografija je simbolična (shutterstock.com)
Zares neverjetna zgodba prihaja iz ZDA. Nicole Grims je posvojila starejšega psa in ugotovila, da je to v resnici psička, ki jo je v otroštvu izgubila.

Nicole Grims je od malega sanjala o svojem pasjem prijatelju in nekega dne ji je babica željo uresničila. Stara je bila 10 let, ko je v njej dom prišla psička Chloe, mešanka med pomerancem in pudljem.

Štiri leta sta bili nerazdružljivi, potem pa je Nicolin oče dobil službo in morali so se preseliti, tam pa razmere niso bile primerne za Chloe. Zato so jo oddali.

Leta so minevala in Nicole si je že sama ustvarila družino, nekega dne pa je na Facebooku naletela na objavo, da starejša psička po imenu Chloe išče dom.  Objava je pritegnila pozornost dekleta, ne le enako ime, tudi izgledala je natanko tako kot njena ljuba psička, le starejša. Del nje je verjel, da gre za isto psičko, drugi del jo je prepričeval, da to ni realno.

Toda ko je Nicole tudi od veterinarja dobila potrditev, da gre za identično psičko in da se je v resnici k njej vrnila njena Chloe, je vedela, da je to znak pokojne babice, za katerega je njena mama tako prosila.

”Tudi v najbolj neverjetnih sanjah si nisem upala misliti, da jo bom še kdaj videla. Poglejte jo, tukaj je,” pravi Nicole. Čudeži se očitno res dogajajo.