Psička Holly že drugič v 4 mesecih pri veterinarju zaradi zaužitja kanabisa

25. novembra, 2021
David William in njegova bedlingtonska terierka Holly sta v zadnje pol leta kar dvakrat pristala pri veterinarju, ker je psička zaužila kanabis.

Prvič se je zgodilo pred štirimi meseci, ko je Holly na sprehodu po njuni običajno sprehajalni poti našla pol cigaretnega ovitka, v kateri je bila marihuana. Holly je to zaužila in se kmalu pričela zelo nenavadno obnašati. David jo je odpeljal k veterinarju, kjer so psički pomagali, da ni prišlo do zastrupitve.

Nedavno pa se je zgodba, v malo drugačni obliki, ponovila. Zopet sta se sprehajala po isti poti, ko je naenkrat Holly zašla v grmičevje in tam nekaj intenzivno vohljala. Bila je posajena marihuana in Holly si je privoščila liste. Ko se je vrnila k Davidu je čudno ‘dišala’, kar je David prepoznal, poleg tega pa se je tudi čudno obnašala. Odhitela sta k veterinarju, kjer so Holly pomagali z injekcijo.

David je vse skupaj prijavil policiji, poleg tega pa tudi druge pasje lastnike, ki tukaj sprehajajo svoje pse, sedaj osvešča o tem, kaj se lahko zgodi, če niso previdni.

Prijatelji pa ga v šali sprašujejo, če ima Holly še težave z drogami.