Aktualno

Svojo pogrešano psičko prepoznala na pločevinki piva

Fotografija je simbolična
Pred kratkim smo že pisali o tem, kako je floridska pivovarna natisnila na svoje pločevinke piva fotografije psov, ki iščejo dom. Z ene izmed njih je Monico pozdravila njena psička.

Maja 2017 je psička Hazel izginila iz domačega vrta v ameriški Iowi. Njena skrbnica Monica Mathis jo je neuspešno iskala. Nedolgo po tem, ko je psička izginila, se je Monica preselila v Minnesoto in takrat je izgubila vsako upanje, da bi svojo pasjo prijateljico še kdaj videla.

Dokler ni pred nekaj dnevi svoje ljube psičke zagledala na pločevinki piva na socialnem omrežju. Sporočila je zavetišču: ‘To je moj pes!’ in bila v pričakovanju odgovora zelo nervozna, kajti skrbelo jo je, da bi jo medtem kdo posvojil in bi jo še enkrat izgubila.

Pivovarna se nahaja kar 1600 kilometrov stran, kar pomeni, da je prav tolikšno razdaljo morala prepotovati Hazel. Pivovarna je namreč na pločevinke natisnila fotografije psov iz bližnjega zavetišča.

Hazel so v zavetišču poimenovali Day Day in še danes nikomur ni jasno, kako ji je uspelo pripotovati tako daleč. Toda to zdaj niti ni več pomembno, ko pa bo v kratkem združena s svojo družino.

 

 

 

error: Kopiranje teksta ni mogoče.