Psičko našli poškodovano in v solzah med pobegom k starim lastnikom, ki je niso več želeli

12. januarja, 2021
Psičko Maru so lastniki vrnili nazaj k vzrediteljici, ker naj bi bili ‘alergični na živali’. Toda psička si je očitno zares želela nazaj k tem ljudem.

Alla Morozova je vzrediteljica, ki je eno izmed svojih psičk (Maru) prodala paru v ruski Krasnoyarsk. Par je Allo po šestih mesecih poklical, če ji lahko vrne psičko, saj da je zaradi alergij ne želijo več.

Dogovorili so se, da bo Maru v spremstvu nazaj v prvi dom potovala z vlakom. A med kratkim postankom po 200 kilometrih že prevožene poti je psička v paniki ponoči zbežala z vlaka.

Spremljevalka je obvestila Allo, ta pa njene lastnike prosila, da pomagajo z iskanjem. A se niso želeli pogovarjati, za njih je bila zgodba z Maru očitno pozabljena. Toda za Maru ne, saj se je po ruski tajgi odpravila prav v smeri, kjer so živeli njeni lastniki.

Alla je sprožila iskalno akcijo in kot po čudežu so psičko našli dva dni in pol kasneje, očitno je železniškim tirom sledila vso pot nazaj. Pravijo, da so jo našli v solzah. Do lastnikov, ki so jo zapustili, ni prišla, saj si je med potjo poškodovala tačke. Maru so vrnili k Alli, kjer se je zopet srečala s svojo mamo in očetom.

vir: https://siberiantimes.com