Psičko z amputiranimi tačkami posvojil moški s prav takšno izkušnjo: ”Ona je posvojila mene”

21. julija, 2021
Včasih življenje zares združi ljudi in živali, ki so eden drugemu namenjeni. Prav to bi lahko zapisali ob zgodbi psičke Chloe in policista Chappieja Hunterja.

Psička Chloe pasme šicu je bila skupaj s sestrico Roxy odvzeta iz doma v Kaliforniji v precej slabem stanju. Obe psički sta imeli zadnji dve tački poškodovani in obema so jih morali amputirati. Medtem, ko Roxy zaradi artritisa potrebuje dodatno rehabilitacijo, pa je bila 9-letna Chloe kmalu pripravljena na nov dom.

Našla je družino, katere zgodba je podobna njeni. Chappie Hunter je policist, ki je v prometni nesreči izgubil nogo in danes hodi s pomočjo proteze. Chappieja in njegove družine se je Chloeina zgodba tako osebno dotaknila, da so se odločili, da jo sprejmejo v svoj dom in ji ponudijo življenje, ki si ga zasluži.

@SanDiegoHumaneSociety/Facebook

Chloe je priložnost zagrabila z vsemi tačkami in se že prvi dan popolnoma sprostila ter skakala s kavča na kavč, kot da ne bi imela obsežne operacije za seboj. Chappijeva družina je povedala, da niso oni posvojili psičke, pač pa je ona posvojila njih.

V družbi še ene pasje ‘sestrice’ se Chloe odlično počuti, kot da enostavno že od nekdaj spada in pripada svojim novih ljudem.