Rešenček, pitbul Mako, je prepričan, da je maček in se temu primerno tudi obnaša

7. junija, 2021
vir: https://www.instagram.com/mako_thecatdog/
Mako je pes rešenček, ki je v resnici – maček. Vsaj misli, da je. Tako v družbi pravega mačka pleza na hladilnik, na pult in vsepovsod drugje.

Skrbnika Beth in Sam Castiller sta prepričana, da njun Mako misli, da je maček. Mako posnema vse, kar delata domači mački in v resnici mu to tudi kar dobro uspeva. Malo večji in bolj neroden je že, toda to ni ovira, da ne bi splezal tudi na vrh hladilnika!

Ko sta se Beth in Sam Castiller odločila, da njun dom poleg mačje potrebuje tudi malo pasje energije in odšla po psa v lokalno zavetišče, si gotovo nista mislila, da bo njun Mako postal pravi muc v pasji preobleki.

vir: https://www.instagram.com/mako_thecatdog/

Njun pogoj, ko sta se odločala za psa, je seveda bil, da se mora pes razumeti z mački. Mako je to vzel zelo zares. Sprva sta Beth in Sam mačka in psa ločevala, saj sta želela, da bi se eden na drugega navadili postopoma.

Toda kmalu so ugotovili, da Mako res ni tipičen pes. Že zato, ker nikoli ne laja. Vedno so mu bile bolj všeč mačje igrače in mačje igre. Vse to pa domačih mačk ni motilo in so ga sprejele za svojega.

vir: https://www.instagram.com/mako_thecatdog/

Kljub temu, da Mako v dom ni prinesel pasje energije in značaja, pa ga Beth in Sam ne bi zamenjala za nič na svetu.

Ima pa Mako tudi svoj Instagram profil, lahko ga spremljate tukaj.