Aktualno

Šest let po tem, ko so jima ukradli psa, par spet združen s svojim ljubljenčkom

Šest let po tem, ko so Simonu in Caroline Hall ukradli psa, je družina zopet popolna. K njima se je vrnila kokeršpanjelka Bonnie.

Pred šestimi leti, ko je njuna psička izginila, sta Simone in Caroline Hall iz britanskega Durhama po vsem okrožju razobesila letake in se na različne načine trudila najti svojo Bonnie. Toda zaman. Sprejela sta dejstvo, da je ne bosta nikoli več videla.

Bil je četrtek, 19. novembra, en dan preden bi Bonnie dopolnila 10 let, ko sta zakonca Hall prejela klic. Več kot 300 kilometrov stran od njihovega doma so našli Bonnie! 48-letna Caroline trenutek opiše kot nekoliko surrealističen.

”Ne moreva verjeti. Pred nekaj leti sem nehala upati na to, da jo bom še kdaj videla, kljub temu pa sem redno preverjala vse spletne strani, ki objavljajo najdene kužke. Pripravila sem se na to, da bo Bonnie v izjemno slabem stanju, toda veterinarji so poskrbeli, da se dobro drži,” je dejala Caroline nekaj trenutkov po tem, ko je po šestih letih znova zagledala svojo psičko.

Bonnie je bila najverjetneje ukradena za to, da so jo parili. Ko so jo našli, so veterinarji ocenili, da je pred dnema mesecema kotila. ”Mislim, da je Bonnie zelo trpela, saj so jo pogosto parili. Nekdo je prek nje zaslužil ogromno denarja in to je izjemno žalostno. Očitno v teh šestih letih ni bila pri veterinarju, saj bi sicer prebrali njej čip,” je še povedala ganjena Caroline.