Valentinovo: Kaj podariti svojemu psu?

12. februarja, 2022

Valentinovo je resda precej komercialen praznik, a nanj lahko gledamo tudi kot na dan ljubezni. Zakaj ne bi izkazali ljubezni tudi do naših štirinožnih prijateljev in jim polepšali dneva?

V nadaljevanju je nekaj idej, kaj jim lahko podarite.

Domači priboljški

Vsak pes je vesel domačih piškotov, zato bodo tudi ob tej priložnosti lepo darilo. Izberite med preverjenimi recepti: piškoti z govedino, polento in čedarjem, piškoti z ovsenimi kosmiči in jabolkom ter piškoti s skuto in korenjem ali poskusite nov recept, kot nalašč za valentinovo:

RECEPT: Domači pasji priboljški z brusnicami

Igrače, ki jih obožuje

Seveda lahko kupite igrače v obliki srčkov, novo rdečo posteljo, ali pa darilo za dan ljubezni naredite kar sami. Šnofka je preprosta pasja igrača, ki bo vašega psa vedno znova zaposlila, ko bo iskal priboljške med trakci.

Izlet v neznano

Vzemite si prost dan v službi in se skupaj s svojo boljšo polovico ter seveda psom odpravite na izlet v neznano. Če pa si želite pred odhodom od doma narediti načrt poti, pa lahko preverite ideje za izlete po Sloveniji tukaj.

Skupno fotografiranje

Kaj je lahko lepšega, kot da dan zaljubljencev preživite skupaj s tistimi, ki jih imate najraje in vam največ pomenijo v življenju. Kontaktirajte profesionalnega fotografa in ga povprašajte, ali vas skupaj s psom fotografira in za vedno ulovi v fotografijo povezanost, radost in ljubezen.

Razvajanje in ljubezen

Ne glede na to, kaj boste podarili psu za valentinovo, preživite z njim čim več časa ter ga večkrat stisnite k sebi in mu pokažite, da ga imate neizmerno radi. Imeti nekoga rad je že samo po sebi najlepše darilo.