Video: Božični čudež – deček v solzah spet združen s svojim ljubljenim psom

23. decembra, 2020
April Licata / FB (objavljeno na thedodo.com)
Zgodbo bi lahko poimenovali tudi božični čudež. Deček Carter je nekaj dni pred prazniki prejel najlepše darilo: svojega izgubljenega psa.

Dveletni mops Piper je bil ljubljenček celotne družine, toda prav posebno vez je spletel s svojim ‘bratcem’ – šolarjem Carterjem.

Zato ni čudno, da je bil Carter žalosten in brez vsake volje, odkar je Piper izginil neznano kam. To se je zgodilo nekega dne, ko je njegova mama spustila Piperja in še enega psa na zrak. Ko se je vrnila ponju, Piperja ni bilo nikjer.

Iskali so ga vsepovsod, aktivirali družbena omrežja, toda za Piperjem se je izgubila vsaka sled. ”Vsi smo bili bolni, depresivni, nihče ni imel želje po božičnem okraševanju ali po praznikih,” je povedala Carterjeva mama April Licata.

Minevali so dnevi, tedni, minil je že cel mesec, ko je nekega dne April prejela klic iz zavetišča. Da imajo psa, ki je podoben Piperju. Z možem sta se odpravila pogledat in res je bil on. Odločila sta se, da bosta sina presenetila in mu kužka pripeljala pred šolo. Kako čustveno je bilo, si lahko pogledate v spodnjem posnetku.