Aktualno

Video: Psa Leyla in Bear sta se domislila svojega načina prinašanja žogice

© Kristine Lequerique (via msn.com)
Da znajo psi uživati in se zabavati na svoj način, dokazujeta psa Leyla in Bear. ‘Izumila’ sta novo, prav posebno igro.

Potem ko sta Leyla in Bear s svojo družino več leta živela v stanovanju, so se njuni lastniki skupaj z njima nedavno preselili v nov dom, ki pa sta ga psa dobro izkoristila kot priložnost za zabavo.

Igro prinašanja lahko namreč zdaj vadita kar v notranjosti hiše. »Žogico smo jima na začetku metali iz dnevne sobe v nadstropje višje, tako da sta morala teči po stopnicah,« je razložila Kristine Lequerique, lastnica psov. Nekega dne pa se je Leyla odločila, da bo ostala v zgornjem nadstropju in svojemu pasjemu tovarišu žogico preprosto ‘vrgla’ v dnevno sobo v spodnjem nadstropju. Bear jo je nato odnesel do lastnikov, ti so žogico podali Leyli, ona pa jo je ‘vrgla’ Bearu… Igra je očitno postala nadvse zanimiva, psa pa v njej zelo uživata.

Promocijsko sporočilo

Lastnica psov je bila resnično presenečena, da sta se psa domislila svojega načina prinašanja žogice, igra z njunimi pravili pa se je nadaljevala… »To igro se zdaj igramo vsak dan. Psa bi se jo lahko igrala ure in ure, ne da bi se je naveličala, je še povedala njuna lastnica. In dodala: »Resnično sta pametna psa«.

 

Katja Željan

error: Kopiranje teksta ni mogoče.