Zahvala fotografinji Tei, ki vsako leto brezplačno fotografira živali v stiski za koledar

30. oktobra, 2021
Tea Nagode
Prejšnjo soboto smo organizirali fotografiranje za dobrodelni Murijev koledar 2022, s katerim pomagamo živalim v stiski.

S prodajo želimo pridobiti čim več sredstev za pomoč brezdomnim psom in mucam, ki jim že vrsto let uspešno pomagamo.

Na pomoč nam je zopet priskočila vrhunska fotografinja, ki se je v štirih letih res dodobra specializirala za fotografiranje kosmatincev.

Mlademu dekletu, ki prihaja iz Postojne je ime Tea Nagode. V njenem studiu FluffyPixels, pa nastajajo res krasne fotografije psov in muc, ki vzamejo dih marsikateremu skrbniku. Tei se res iz srca zahvaljujemo, ker nam vedno brezplačno pomaga.

Tea Nagode je sicer še posebej znana po svojih izstopajočih fotografijah, kjer zna v ravno pravem trenutku ujeti psa, medtem ko njegov smrček lovi priboljške. Veliko zanimanja je prevzelo tudi t.i. underpaws fotografiranje, kjer z nekaj spretnosti ujame posnetek psa od spodaj navzgor. Iznajdljiva in vedno pripravljena za pomoč tudi za pse v zavetišču, kjer ponuja brezplačno fotografiranje za vse tiste brezdomčke, ki iščejo svoj dom, pa po drugi strani Tea preseneča z neverjetno umirjenostjo, ki zagotovo pripomore k dobrem sodelovanju z psi in mucami.

Ves čas se trudi, da z ustreznim znanjem na področju fotografiranja stopa v korak s pozitivnimi metodami komunikacije s psi in mucami. Čeprav se zdi, da je njeno delo povsem enostavno in zabavno, lahko iz prve roke zagotovimo, da zahteva tudi ne malo odrekanja in predvsem potrpežljivosti, ki pa je Tei nikoli ne zmanjka.

Še enkrat hvala!

Katjuša Rajovec, Zavod Muri