Koledar, poln lepih gasilcev in srčkanih mladičkov

Pripadnikom močnejšega spola se že vnaprej opravičujemo, toda tale objava je res namenjena nežnejšemu spolu. Punce, ste vedele, da obstaja koledar, poln lepih moških in še bolj čudovitih pasjih mladičkov?

Pa ne le eden, našli smo vsaj dva, žal pa gre v obeh primerih za angleške verzije. Toda slike je prav tako prijetno pogledati, kajne?

Avstralski gasilci s koledarjem pomagajo otrokom

Avstralski Gasilski koledar ali ‘The Firefighters Calender’ je bil ustanovljen leta 1993 z namenom pomagati otrokom, ki se zdravijo zaradi opeklin. Od takrat se vsako leto na ogled postavijo postavni gasilci in posnamejo več različic koledarja, na katerih jim družbo delajo psi, mački in druge živali. V tem času so v za to namenjen fond zbrali že več kot milijon dolarjev.

Ameriški gasilski koledar pomaga živalim v stiski

The Fire Rescue Dogs Calendar pa se imenuje projekt iz ameriškega Kolorada, ki ga organizira društvo za pomoč živalim LifeLine Puppie Rescue – ta na leto reši 1800 pasjih mladičkov. Tudi tu se na ogled postavijo gasilci, ki so sicer precej očem prijazni, toda ob družbi mladičkov kar malo zbledijo, kajne?

Iz avstralskega koledarja:

Iz ameriškega koledarja: