Zanimivo

Zabavne prigode pasjih skrbnikov, ki so odhiteli k veterinarju, nato pa … (4.del)

Pasji skrbniki predano skrbimo za svoje ljubljenčke. Večina nas bi naredila prav vse, da je našim kosmatinčkom prijetno, lepo, udobno in seveda, da so tudi zdravi.

Zato v primeru zdravstvenih težav odhitimo k veterinarju. Včasih pa se zgodi tudi, da prehitro ali pretirano odreagiramo in ugotovimo, da težave v resnici ni bilo …

Na družabnih omrežjih smo našli nekaj takšnih primerov, ko je obisk pri veterinarju pokazal, da je šlo v resnici zgolj za zabavno prigodo.

Čudež na dan zahvalnosti

Ena od prigod je zapis gospe, ki je na dan zahvalnosti skrbela za tetino psičko. Ko je prišla v hišo, je psička nepremično ležala – v svojem urinu. Ustrašila se je in našla veterinarja, ki je bil dežuren na ta praznik. Odprla ji je vrata avta, da jo bo dvignila in dala noter, ko je psička sama skočila v avto. Bila je povsem v redu, le jezna na svojo skrbnico, ki jo je pustila samo.

Dan na plaži

Emily je po dnevu, preživetem na plaži, svojo psičko odpeljala k veterinarju, saj je bila zelo zaskrbljena glede njenega repa – ki je bil videti zlomljen. Po rentgenskem posnetku ji je veterinar pojasnil, da ima »sindrom veselega repka«. Psička je bila tako navdušena na plaži, da je tako močno mahala s svojim repom, da je ta zatekel.

Dobro razpoložen

Kristina je zapravila približno 500 dolarjev, ker je mislila, da ima njen pes težave s srcem in pljuči, saj je nenehno sopihal in se slinil. Po številnih testih pri veterinarju je izvedela, da je le nenehno izjemno vesel.

 

Preberite še 1. del, 2. del in 3. del

error: Kopiranje teksta ni mogoče.