Zapestnica z žepkom za shranjevanje pasjih vrečk, pasjih priboljškov in še marsičesa

11. decembra, 2021

Zaradi obremenjenosti se ljudje pogosto srečujemo s pozabljanjem in izgubljanjem stvari. Ko s to trditvijo zvežemo še ljubezen do psov, nastane PottPock. Namreč, koliko vas se je že vsaj enkrat znašlo ob svojem čepečem prijatelju in v zadregi preiskovalo vse žepe in na koncu ugotovilo, da ste pasje vrečke pozabili doma ali da ste tisto zadnjo uporabili tri metre nazaj?

Pes je že od nekdaj človekov najboljši prijatelj, PottPock pa je prijatelj obema. Vanj lahko pospravite nešteto drobnarij, kjer bodo varno shranjene in vedno pri roki. Kdor pa si želi še dodatne varnosti hrambe in diskretnost, si lahko zagotovi atraktiven elastičen trak, katerega naloga je, da objema PottPock.

https://www.pottpock.com/kategorija-izdelka/pottpock-hug/ 

PottPock je zapestnica z žepkom. Med drugim je idealna za shranjevanje pasjih vrečk in priboljškov. Je enostavna za uporabo, koži prijazna, pralna, raztegljiva, vzdržljiva in neskončno zabavna za odrasle in otroke. Je rezultat dela pridnih slovenskih glav in rok ter razglašena med TOP 10 slovenskih izdelkov 2021.

https://www.pottpock.com/kategorija-izdelka/pottpock/ 

In ker v Pottpock vedo, da se dvo in štirinožni prijatelji sprehajamo tudi v temi, so ustvarili PottPock različico, ki se sveti v temi. NEON PottPock. Predstavlja vir vidljivosti in neskončne zabave za mlado in odraslo! 

https://www.pottpock.com/kategorija-izdelka/neon-pottpock/ 

PottPock je ustvarjen predvsem z ogromno ljubezni, zato nosi v sebi tudi veliko srce. Redno namenja donacije najrazličnejšim društvom za dobrobit živali in otrok. Z nakupom ne pridobite zgolj izjemnega izdelka, temveč tudi podprete tiste, ki to potrebujejo.  

Poskrbite, da vam ne bo več nerodno. Da boste vidni v temi. In uporabljajte svoj PottPock za vse, do koder vam seže domišljija. 

www.pottpock.com 

 

PROMOCIJSKO OBVESTILO